Her türlü ihtimal var. Servise götürün.Bozulmamış olma ihtimali var mı?
Her türlü ihtimal var. Servise götürün.Bozulmamış olma ihtimali var mı?
SağolWifi Bağlantısını kes kapanma wifi bağlı diye oluyor modemi kapat sonra aç düzelicek banada oldu
Yok otomatik onarma wifi güncellemelerini yapınca karışdan yükleyemiyor c hdd hasar görüyor banada oldu hatta pc kapanıyor sonra kendini tekrar bile açıyordu modemi kapatıp denediğimizde 1 saat içinde onarma bittiPek alakası yok bence
Açıldıktan 3 saniye sonra kapanıyorYok otomatik onarma wifi güncellemelerini yapınca karışdan yükleyemiyor c hdd hasar görüyor banada oldu hatta pc kapanıyor sonra kendini tekrar bile açıyordu modemi kapatıp denediğimizde 1 saat içinde onarma bitti
ve Pc açıldı
Dediğim gibi ya HDD ya da Anakartın hasar görmüş evde yapma imkanın yokAçıldıktan 3 saniye sonra kapanıyor
alakası bile yokWifi Bağlantısını kes kapanma wifi bağlı diye oluyor modemi kapat sonra aç düzelicek banada oldu
evet tamir de ettirebilirsin ama eğer yanmışsa ki büyük ihtimalle yanmıştır tamir edilebiliceğini zannetimiyorumAnakart bozulmuşsa değiştirilecek dimi
Canım dostum Denemek den zarar gelir mi? Benimde oldu ben böyle çözdüm denesin onda da olucakmı hemen atlıyo onlaaaaaaaaa alakasııııııı yok ?alakası bile yok
evet tamir de ettirebilirsin ama eğer yanmışsa ki büyük ihtimalle yanmıştır tamir edilebiliceğini zannetimiyorum
Anladım benim gibi olmuş Bak saçma ama oluyo neti kesdin mi bence dene Olmazsa bayii ne gösderAçıldıktan 3 saniye sonra kapanıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.