PC satıp PS5 almak mantıklı mı?

Bende tam tersi vardı satıp PC aldım PC'de her türlü işi yapabilirsin. Ve çıkmış neredeyse bütün oyunları oynayabilirsin. Artık özel oyunlar da PC'ye geliyor. Konsolda çoğu oyun 500-2000 TL arası.

Ne için kullanacağına göre değişkenlik gösterir. Benim de 1 yıl önce topladığım 3090 sistem var iyi ki de toplamışım yakın zamanda Ps5 Pro da aldım sırf gta 6 çıktığında hemen oynayabilmek için pc tadı çok başka ama ps de öyle koltukta uzanarak oyun oynamak aşırı zevkli uykum geliyor bazen. Gta 5 falan oynuyorum şuan hem hikaye hem online kısmında arada plus da ki diğer oyunları da oynuyorum Back 4 Blood gibi bence alınabilir ama şu bir gerçek ps oyunları pahalı plus sistemi iyi lakin plus da ödemeden oyun oynayamıyorsun üyelik hiç bitmemesi gerekiyor her ay alman lazım o da harçlığından kenarı koyup alabilecek misin o var. Çalışıyor olsan yaşın büyük olsa laptop sat masaüstü topla derdim aradan 6-7 ay geçince de bi ps5 alırsın derdim ama ekonomi malum ve öğrencisin bu yüzden uygun tarafa yönelmen senin için akıllıca olur saygılar.

Zaten laptopu satma amacım oyun olmaması masaüstü alsam da oyun olmayacakki en azından şimdi PS Plus'ta Dying Light serisi var onu alır oynarım.

Dostum item satış gibi yerlerden hikayeli oyunları paylaşımlı hesap alarak öyle oynayabilirsin ben öyle yapoyorum 20-30 TL'ye Elden Ring RDR2 Bannerlord gibi bir sürü oyun bitirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…