PC satıp PS5 almak mantıklı mı?

5 ay önce laptop almıştım 30 bine. Şimdi 23 bine satıp PS5 alsam mantıklı olur mu?

Değil çok pişmanım kanka aklın varsa uzak dur PS konsolundan oyunlar dehşet pahalı PS Plus tamam güzel ama üyelik bitince şu oyunu açayım biraz takılayım diyemiyorsun bende şu an satmaya çalışıyorum konsolumu sırf küçük kardeşim eğleniyor diye satmaktan uzak duruyorum yoksa aldıktan 1 ay sonra direkt satardım. Yaşım küçük diyorsan sana şunu önereyim bence laptopu direkt satacaksan masaüstü topla hiçbir zaman pişman olmazsın forumda yardım edecek bir sürü yaşıtın abin kardeşlerin var.

Değil çok pişmanım kanka aklın varsa uzak dur PS konsolundan oyunlar dehşet pahalı PS Plus tamam güzel ama üyelik bitince şu oyunu açayım biraz takılayım diyemiyorsun bende şu an satmaya çalışıyorum konsolumu sırf küçük kardeşim eğleniyor diye satmaktan uzak duruyorum yoksa aldıktan 1 ay sonra direkt satardım. Yaşım küçük diyorsan sana şunu önereyim bence laptopu direkt satacaksan masaüstü topla hiçbir zaman pişman olmazsın forumda yardım edecek bir sürü yaşıtın abin kardeşlerin var.

Zaten laptopu satma amacım oyun olmaması masaüstü alsam da oyun olmayacakki en azından şimdi PS Plus'ta Dying Light serisi var onu alır oynarım.

Gülüm aynı sistem Xbox Game Pass uygulamasında da var oyun olmaması derken indirebilirsin crack olarak ya da Epic'te indirim kovalayabilirsin.

Xbox Game Pass'e baktım ama çok sevmedim oyunları Epic'te de güzel oyunlara indirim gelmiyor hep saçma sapan oyunlara geliyor indirim. Ve ayrıca Fortnite oynarken falan drop yaşıyorum PS'ye geçsem bu sorunlar çözülmezmi?

Xbox Game Pass'e baktım ama çok sevmedim oyunları Epic'te de güzel oyunlara indirim gelmiyor hep saçma sapan oyunlara geliyor indirim. Ve ayrıca Fortnite oynarken falan drop yaşıyorum PS'ye geçsem bu sorunlar çözülmez mi?

PS'ye geçersen eğlenemezsin büyük ihtimalle arkadaşların kanka gel oyun girelim diyor diyosunki bilgisayarım yok veyahut kaldırmıyor şu an belki öyle arkadaşların yok ama emin ol illa olacak kısa bir zaman içinde artık internet kafeye gitme gereksinimi duyacaksın ayrıca sadece Fortnite oynamayacaksın değil mi?

5 ay önce laptop almıştım 30 bine. Şimdi 23 bine satıp PS5 alsam mantıklı olur mu?
Bir kaç sene önce bilgisayarı satıp konsol almıştım ve sınırlı sayıda açtım konsolu sonradan pişman oldum konsoldaki oyunlar aşırı pahalı ve birinci şahıs oyunları kolla çok zor oynuyorsun keyif alamayabiliyorsun konsoldaki oyunların hepsi bilgisayarda var ayrıca bilgisayarı oyun dışı şeyler içinde tercih edebiliyorsun

Bütçen olmadığı için ve yaşın küçük korsan oyunlara yönelenebilirsin. 2000 öncesi doğan nesil çocukken hep korsan oyun oynadı. Buna ben de dahilim şimdi ise o korsan oyunları satın alıyorum. Sen de öyle yapabilirsin

PS'ye geçersen eğlenemezsin büyük ihtimalle arkadaşların kanka gel oyun girelim diyor diyosunki bilgisayarım yok veyahut kaldırmıyor şu an belki öyle arkadaşların yok ama emin ol illa olacak kısa bir zaman içinde artık internet kafeye gitme gereksinimi duyacaksın ayrıca sadece Fortnite oynamayacaksın değil mi?

Arkadaşlarımda PlayStation var onlarla oynamak için ve ekstra oyun için alıyorum zaten. Tek Fortnite oynamayacagım elbette örnek verdim sadece.

Bütçen olmadığı için ve yaşın küçük korsan oyunlara yönelenebilirsin. 2000 öncesi doğan nesil çocukken hep korsan oyun oynadı. Buna ben de dahilim şimdi ise o korsan oyunları satın alıyorum. Sen de öyle yapabilirsin.

Korsan oyun indirirken hesabım çalınmıştı o zamandan beri korkuyorum korsan indirmeye.

Arkadaşlarımda PlayStation var onlarla oynamak için ve ekstra oyun için alıyorum zaten. Tek Fortnite oynamayacagım elbette örnek verdim sadece.

Korsan oyun indirirken hesabım çalınmıştı o zamandan beri korkuyorum korsan indirmeye.

Korsan oyun indirirken hesap girmeli bir şey yapıyorsan falsodur zaten tuzağa nasıl düştün.

Korsan oyun indirirken hesap girmeli bir şey yapıyorsan falsodur zaten tuzağa nasıl düştün.

Bayağı eski bir olay o zaman bilinçsizce kullanıyordum interneti. Hesap girmeli değildi zaten trojan yemiştim muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı