Xbox kullanıyorum, kendine ait marketi var. Ne yazık ki Epic'ya da Steam'den aldığın oyun burada geçerli değil. Bazı oyunlar klavye mouse desteğine sahip ama bu oyunlar oldukça kısıtlı bu yüzden Google'dan ufak bir araştırmayla bu oyunları öğrenebilirsin. Ek olarak konsol, ben koltuğa uzanayım uzaktan konforumu bozmadan oynayayım diyenler için harika cihaz ancak rekabetçi, FPS oyunları oynuyorsan hiç de sana göre değil. Misal ben Fortnite'ı hala daha telefonumda oynamaktan daha çok keyif alıyorum bir yıldır hala daha Gamepad'e alışamadım. Ama daha çok hikaye bazlı oyunlarda (The Witcher gibi) bence güzel oluyor hele ki koltuğa yaslanıp oynarsan güzel keyif. Bir de unutmamak lazım fiyat performans olarak PC'ye göre çok daha iyiler hele ki Game Pass olayı işin can alıcı noktası. Son olarak sana oynadığın oyunlar Game Pass'e dahil mi ya da konsolda ne kadar ücrette satılıyorlar ona bakmanı tavsiye ederim. Büyük, güzel bir televizyonun yoksa ve bilgisayarın da çok eski ve yetersiz bir sistem değilse açıkçası tavsiye etmem. Hele ki alıp bilgisayar gibi kullanırım diyorsan hiç öyle olmuyor.