PC Sebepsiz Reset Atmalar Ve Ekran Kararması

Mert Gül

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta dediğim gibi sebepsiz yere ekranım kararıyor. Oyun bile oynamazken ilk sorun ekran kartındadır diye düşündüm fakat sonra bilgisayar kendi kendine kapandı. Tuş hala yanıyordu. Modeme baktım ışıkları sabitti yani hiç sönmemiş yani demek ki PSU da bir sorun oldu diye düşündüm. Bu sefer de ekran kartına yeterince güç veremediğinden ekranın kararabileceğini düşündüm. Sorun hangisinde gerçekten bilmiyorum. PSU Zalman ZM500-LE.

Arkadaşın dedigi gibi ekran kartını söküp dene. Ara sıra oluyor diyip geçiştirme sorunun ekran kartında olup olmadığını bir an önce öğrenmen lazım. Önemli bi mesele bu.

Baylar, bilgisayarıma görüntü gelmiyor artık. Ekran kartını garantiye yolladım. Orada çalışıyor fakat evde taktığımda görüntü gelmiyor. Ekran kartının fanı biraz dönüp duruyor. Sorun ne olabilir?

Millet, sorunum uzun zaman önce çözüldü. Güç kaynağım bozulmuş bu da ramleri bozmuş. Ancak sorun tekrar oldu. Tekrar parçalar bozulmadan ne yapmam gerektiğini bilmek istiyorum. Pc ile alakalı olduğunu sanmıyorum artık. Pirizden kaynaklı olabilir ama eğer böyleyse bile ne yapacağımı gene bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı