PC setuplarınızı atın

Dostum klavye SteelSeries rush değil mi? Memnun musun? Hiç SteelSeries kullanmadım. G513 Carbon var bende diğer Gaming sistemime bir klavye almayı düşünüyorum G513 yerine önerir misin? Mekanik hisli diye biliyorum onu.

Hocam SteelSeries Apex serisine yönelebilirsiniz eğer bütçeniz uygun ise bende G513 kullanıcısıyım şimdi yedek olarak SteelSeries Apex serisinden alasım var eğer alırsanız bana da görüşlerinizi yazabilir misiniz?

setup-3.jpg

Kardeşimle aynı odayı kullandığımız için iki ayrı masa var ve masalarımız biraz küçük, oyun oynamadığım vakitlerde laptopu ekrana bağlıyorum, elbette alan dar olduğu için kendisi yatağın üzerinde yatıyor bu sırada.

Reis istersen monitörü duvara asmak için bir aparat var alandan tasarruf sağlar hem de daha hoş durur istersen öyle bir aparat alabilirsin.

Bu da benimki. (Aura Sync açmamıştım)

Hocam Helios kasası ile deneyimleriniz nasıl gerçekten dendiği kadar büyük mü ve hava sirkülasyonu ne durumda?

nasıl

Eki Görüntüle 1772068

Fotoğraf pek iyi değil ama oyuncu laptopu ve diğer ekipmanlarım var işte. Hayalimdeki sistem değil ama kesinlikle benim ihtiyaçlarımı fazlası ile karşılayan bir sistem.
fena değil

Arkadaşlar, uzun zamandır bunun hakkında aktif bir konu olmadığını gördüm ve yeniden böyle bir konu açtım. Ben başlıyorum.

Eki Görüntüle 1770162

Ukrayna bayrağı fena durmuyor 10/10 setup

Dosya Ekleri

• olk.jpg
    olk.jpg
    246,2 KB · Görüntüleme: 415
Son düzenleme:
Reis istersen monitörü duvara asmak için bir aparat var alandan tasarruf sağlar hem de daha hoş durur istersen öyle bir aparat alabilirsin.

Hocam Helios kasası ile deneyimleriniz nasıl gerçekten dendiği kadar büyük mü ve hava sirkülasyonu ne durumda?
Kasa devasa ve bence hava sirkülasyonu da çok iyi çünkü cpu ve gpu 55 derecenin üstüne çıkmıyor. Kasa 50 santimden daha yüksek yani neredeyse masaya kadar yetişiyor boyu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı