PC sıfırladıktan sonra Valorant'ta input lag

renais

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba PC sıfırladım FPS normal fakat oyun droplanıyor gibi sonra FPS açtım baktım sıkıntı yok Max 140 düşüyor ama şavas esnasında sanki 60- 70 FPS oynuyormuşum gibi bir akıcılık var.

Sistem özelliklerim:
İşlemci- AMD Ryzen 5 2600.

Ekran kartı-GTX 1650 4 GB.

RAM- 16 GB DDR4.

Ek olarak çift monitör kullanıyorum yan monitörüm 60 Hz birkaç kişi yan monitörün 60Hz olduğu için oluyor falan demişti.

Ekran kartı her iki monitörü ayrı ayrı çalıştırdığı için o monitörün HZ'si oyun onadığın monitörü etkilemeyecektir. Ama oyun oynarken 2. monitörün açıksa FPS'den biraz da olsa yiyecektir. Sıfırlama yapmak yerine genelde temiz formatı tercih ediyorum ben. Daha sağlıklı geliyor bana.

Ekran kartı her iki monitörü ayrı ayrı çalıştırdığı için o monitörün Hz'si oyun onadığın monitörü etkilemeyecektir. Ama oyun oynarken 2. monitörün açıksa FPS'den biraz da olsa yiyecektir. Sıfırlama yapmak yerine genelde temiz formatı tercih ediyorum ben. Daha sağlıklı geliyor bana.

Format kesin çözüm olur mu ki boşuna bir daha bütün her şeyi silmek istemiyorum.

Öncelikle merhaba PC sıfırladım FPS normal fakat oyun droplanıyor gibi sonra FPS açtım baktım sıkıntı yok Max 140 düşüyor ama şavas esnasında sanki 60- 70 FPS oynuyormuşum gibi bir akıcılık var.

Sistem özelliklerim:
İşlemci- AMD Ryzen 5 2600.

Ekran kartı-GTX 1650 4 GB.

RAM- 16 GB DDR4.

Ek olarak çift monitör kullanıyorum yan monitörüm 60 Hz birkaç kişi yan monitörün 60Hz olduğu için oluyor falan demişti.

Sorunu çözdüm dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı