PC sıfırlanırken %99'da kaldı

Acay.Mustafa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben bugün PC'ye virüs girdi, hesaplarım çalındı. Ben de gelişmiş seçeneklerden PC’yi sıfırladım. 2 saat geçti, hâlâ %99’da kaldı diyor. Windows 11 kullanıyorum ve hard disk değil, NVMe SSD kullanıyorum.

Merhaba, ben bugün PC'ye virüs girdi, hesaplarım çalındı. Ben de gelişmiş seçeneklerden PC’yi sıfırladım. 2 saat geçti, hâlâ %99’da kaldı diyor. Windows 11 kullanıyorum ve hard disk değil, NVMe SSD kullanıyorum.
Temiz kurulum yapın. Flashbelleğe ISO dosyasını yazdırın, BIOS'dan boot ile W11 kurun.

biraz daha bekleyin benim 1 gün boyunca 99'da kaldığını hatırlıyorum

99 da uzun süre kalması normal ama virüs girdiyse sıfırlamak işe yaramayabilir. format atın garanti olsun

Normal bekleyin.

Hocam dünden beri %99

Temiz kurulum yapın. Flashbelleğe ISO dosyasını yazdırın, BIOS'tan boot ile W11 kurun.

Hocam yapacağım da dünden beri %99 böyle kaldı nasıl yapacağım burada takıldı ya.

Format atın lütfen. Daha sağlıklı.

Hocam yapacağım da hala %99 dünden beri burada takılı kaldığı için nasıl atacağım bilmiyorum.

99 da uzun süre kalması normal ama virüs girdiyse sıfırlamak işe yaramayabilir. Format atın garanti olsun.

Hocam dünden beri %99 halada böyle format atacağım da bu ekranda kaldı nasıl yapacağım bilmiyorum bu ekrandayken.

Hocam dünden beri %99

Hocam yapacağım da dünden beri %99 böyle kaldı nasıl yapacağım burada takıldı ya.

Hocam yapacağım da hala %99 dünden beri burada takılı kaldığı için nasıl atacağım bilmiyorum.

Hocam dünden beri %99 halada böyle format atacağım da bu ekranda kaldı nasıl yapacağım bilmiyorum bu ekrandayken.
Usb var mı elinizde? Yedek pc olacak ya da internet kafeye gitmeniz lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı