M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #1 İyi akşamlar, bugün oyun oynuyordum PC birden siyah ekran verdi ve kilitlendi. Neden olmuş olabilir bu problem? Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2024
İyi akşamlar, bugün oyun oynuyordum PC birden siyah ekran verdi ve kilitlendi. Neden olmuş olabilir bu problem? Yardımcı olur musunuz?
KS KS M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #11 seny dedi: Bende de oldu, nasıl çözdün dostum? Genişletmek için tıkla... Ya yazılımsal oluyor ya da donanımsal yazılımsal mış benimki BIOS güncelledikten sonra oldu mesela Windows Update ile güncellenmiş en son sürücülere bir bakın derim. Artı 0 Eksi
seny dedi: Bende de oldu, nasıl çözdün dostum? Genişletmek için tıkla... Ya yazılımsal oluyor ya da donanımsal yazılımsal mış benimki BIOS güncelledikten sonra oldu mesela Windows Update ile güncellenmiş en son sürücülere bir bakın derim.