Çözüldü PC siyah ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kaaneren

Centipat
Yer
Meksika
Daha fazla  
Oyun oynarken bir anda görüntü gidiyor ve bilgisayar yeniden açılıyor bunun sebebi ne olabilir?

Çözüm
Teşekkürler, default yapmayı deneyeceğim.

Sfc scannow yaptım, 9 hata buldu ama sanırım kendisi fixledi.
Oyun oynarken bir anda görüntü gidiyor ve bilgisayar yeniden açılıyor bunun sebebi ne olabilir?
Çok komik bir şekilde sorunumu çözdüm, anlatayım size nasıl olduğunu: Odamdaki uzatma kablosunu salondaki uzatma kablosuyla değiştirince düzeldi
Sisteminizde O.C var mı?

Ne yazık ki hala çözemedim. Genel olarak çökmeler Call of Duty Warzone'da oluyor. GPU sıcaklığı 76-80 derece arasında oluyor.

Ekran kartınızın soğutma sisteminde bir sorun olduğunu düşünüyorum fanların düzenli çalıştığına dikkat edin.
Ayrıca bir de BIOS ayarlarınızı default yapmayı deneyebilirsiniz.
  • Bu işlem için PC açılırken Del/F2 tuşu ile BIOS'a girilir.
  • Exit sekmesinde restore defaults seçeneğinin üstüne gelinir ve Enter'a basılır.
  • Save & exit diyerek çıkılır.
  • Bu işlem BIOS'u varsayılan ayarlara döndürür.

Teşekkürler, default yapmayı deneyeceğim.

Sfc scannow yaptım, 9 hata buldu ama sanırım kendisi fixledi.
Çok komik bir şekilde sorunumu çözdüm, anlatayım size nasıl olduğunu: Odamdaki uzatma kablosunu salondaki uzatma kablosuyla değiştirince düzeldi

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…