E Emre Enver Centipat Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #1 Ekran kartı Rx 6650 PC açıyorum hiçbir sıkıntı yok ama oyun açtığım an PC donuyor hiçbir şey yapamıyorum. Dosya Ekleri image.jpg 89,7 KB · Görüntüleme: 25
Rpyd Hectopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 1.597 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #2 Eskiden böyle bir problemin yoksa belki termal macundan dolayı sistem kendini korumaya alıyor olabilir. Isı değerlerini kontrol et. Artı 0 Eksi
Eskiden böyle bir problemin yoksa belki termal macundan dolayı sistem kendini korumaya alıyor olabilir. Isı değerlerini kontrol et.
KS KS E Emre Enver Centipat Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #3 Rpyd dedi: Eskiden böyle bir problemin yoksa belki termal macundan dolayı sistem kendini korumaya alıyor olabilir. Isı değerlerini kontrol et. Genişletmek için tıkla... Yoktu bugün oldu işten geldim çok tuhaf şekilde hiçbir oyun açılmıyor çöküyor PC Artı 0 Eksi
Rpyd dedi: Eskiden böyle bir problemin yoksa belki termal macundan dolayı sistem kendini korumaya alıyor olabilir. Isı değerlerini kontrol et. Genişletmek için tıkla... Yoktu bugün oldu işten geldim çok tuhaf şekilde hiçbir oyun açılmıyor çöküyor PC
Rpyd Hectopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 1.597 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #4 Hocam HWinfo gibi programlarla ısı değerlerinizi kontrol edin. CPU ısınması kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS E Emre Enver Centipat Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #5 Rpyd dedi: Hocam HWiNFO gibi programlarla sıcaklık değerlerinizi kontrol edin. CPU ısınması kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... RAM'leri falan söksem işe yararmı peki bir arkadaş söyledi dene diye? Artı 0 Eksi
Rpyd dedi: Hocam HWiNFO gibi programlarla sıcaklık değerlerinizi kontrol edin. CPU ısınması kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... RAM'leri falan söksem işe yararmı peki bir arkadaş söyledi dene diye?
Rpyd Hectopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 1.597 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #6 Emre Enver dedi: RAM'leri falan söksem işe yararmı peki bir arkadaş söyledi dene diye? Genişletmek için tıkla... Hocam denemekten zarar gelmez. Artı 0 Eksi
Emre Enver dedi: RAM'leri falan söksem işe yararmı peki bir arkadaş söyledi dene diye? Genişletmek için tıkla... Hocam denemekten zarar gelmez.
bilmiyorumbanasorma Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #7 Emre Enver dedi: RAM'leri falan söksem işe yararmı peki bir arkadaş söyledi dene diye? Genişletmek için tıkla... RAM'leri temizleyip tekrar takmak bazen işe yarıyor denemekten zarar gelmez. Artı 0 Eksi
Emre Enver dedi: RAM'leri falan söksem işe yararmı peki bir arkadaş söyledi dene diye? Genişletmek için tıkla... RAM'leri temizleyip tekrar takmak bazen işe yarıyor denemekten zarar gelmez.