PC SSD'ye Windows kurulumu sonrası ekran kartını görmüyor

Makaleler
2
Yer
PCMR diyarı
Daha fazla  
Merhabalar. Az önce arkadaşım bilgisayarına SSD aldı ve başarılı bir şekilde Windows 10 kurulumu gerçekleştirdi. PC'yi büyük bir heyecanla açtı ancak ilk denemesinde Geforce Experience yüklenemedi. Sonradan benimle iletişime geçti ve gördüğüm kadarıyla aygıt yöneticisinde GTX 1060 3GB yerine Microsoft Görüntü Bağdaştırıcısı yazıyor. DDU ile driverları silmesini ve ekran kartının sitesinden yüklemesini istedim. Fakat driver indirilirken başarısız dedi. Google indiremedi yani. Şuan tam olarak ne yapması gerekiyor önerilerinize açığım.

Tam sistem özellikleri:

AMD Ryzen R5 1400
8GB Gskill Aegis RAM
Zotac GTX 1060 3GB
Gigabyte A320M Anakart

Çözüm
Malesef hocam o iş zor arkadaş biraz güven konusunda sıkıntılı. Başka bir çözümünüz varsa bekliyorum. Arkadaş herkesin görmesi için ss atıyor şuanEki Görüntüle 386271

Sistemi SSD'ye kurmanızla ilgili bir durum değil bu.

Bu sadece sürücü kurulumu konusunda bir hata olduğunu gösteriyor.

Windows Update'ten güncelleme denetlemeyi deneyin, denetimde ekran kartının güncel yazılımını bulursa uğraşmadan kurar ama önerim -ve anlamadığım- Nvidia'nın sitesinden niçin indirmediğiniz?

Yani yarıda kesildiyse de baştan başlatın, internetinizle ilgili olabilir, ağ sürücüsünü kurmuştur bilgisayar ondan olabilir...

Nvidia'nın sitesinden uygun sürücüyü indirip kurun, düzelecektir.

Yok yönetici kısmında Nvidia gözükür ama ünlem falan olursa da temiz ve doğru sürücüyü indirin, sonra DDU ile kurulu Nvidia sürücüsünü kaldırıp tertemiz kurun baştan. Hatta interneti de kapatıp kurun o arada Windows dalmasın otomatik kurulum diye :D
Şöyle ki windows update şuan güncelleme almıyor orjinal windows olmasına rağmen. DDU ile kaldırıp orjinal driver ı da kurmayı denedi ancak driver update kısmında sistem uyumsuz gösterdi. O yüzden başka yollara başvurduk ancak hiçbiri çalışmadı.

Kurulmamış sürücünün zaten neyini kaldıracaksınız? Nvidia sürücüsü kurulmamış ki? DDU ile işiniz yok yani.

Windows Uptdate çalışmıyorsa sistem kalıbında sorun vardır, yol yakınken temiz ve düzgün bir kurulum yapın.

Hocam nasıl olduğunu bilmiyorum ancak arkadaş ekran kartını söküp taktı ve işin komik yanı şuan algılıyor. Sürücü olarak otomatik 391.35 geldi. Ancak geforce experiance var ve şuan güncelliyor. Yardımlarınız için teşekkürler

Hocam nasıl olduğunu bilmiyorum ancak arkadaş ekran kartını söküp taktı ve işin komik yanı şuan algılıyor. Sürücü olarak otomatik 391.35 geldi. Ancak geforce experiance var ve şuan güncelliyor. Yardımlarınız için teşekkürler

Muhtemelen arka planda indirme yapıyorken bir sorun olduğundan böyle bir şey oldu.

Arkadaşınız indirirken de kopması yine internetle ilgili.

Yeniden taktığınızda da donanımı baştan kurmuştur :D

Sorun yoksa ne güzel, güle güle kullanın...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı