PC Stress Testi Programı Önerisi

ahmet çetinn

Hectopat
Bilgisayarımı teste sokmak istiyorum. Önerdiğiniz bir test programı var mı? AIDA64 Programı ile test yaptım 22dakikalık bir test PC'de kapanma mavi ekran vs. olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
AIDA64 ile 20 dakikanın yeterli olmadığını düşünüyorum. En azından 1-2 saat stres testi yapılmalı. Ben de sizin gibi yarım saat test yapıp stabil diye düşünmüştüm ilk overclock yaptığımda işlemciye, 3-4 saat oyun oynadım sorunsuz, bir ara oyun esnasında işlemci nasıl zorlandıysa tak diye mavi ekran almıştım, başta stabil görünen işlemci aslında daha çok voltaja ihtiyaç duyuyormuş böylece öğrenmiş oldum ve biraz daha voltaj ekledim.

Daha sonra voltajı çok az artırıp aynı AIDA64 testini 2-3 saat yaptım ve bir daha sorun yaşamadım.

Bilgisayarımı teste sokmak istiyorum. Önerdiğiniz bir test programı var mı? AIDA64 Programı ile test yaptım 22dakikalık bir test PC'de kapanma mavi ekran vs. olmadı.
İndirebilirsiniz.

Yok hocam sorum çıkarsa zaten sistem yüksek ısıdan kendini kapatır veya mavi ekran verir.
Benim bilgisayar mavi ekran üstüne kendini kapattı ve şu an sorunsuz çalışıyor.
Sisteminiz iyi soğutma yapar ise OCCT'den sonra sorunsuz kullanmaya devam edersiniz.
Power testi yaptım tıkladığım gibi pc kapandı 😂😂
Everest 600lük C4

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı