yusufi06hel
Femtopat
Daha fazla
1066 MHz RAM takılı şu an 2 GB RAM, 8 GB 1600MHz çalışmıyor ne yapmalıyım? RAM'lerin fotoğrafını atim acil yardım bir şey bilmiyorum. BIOS surumu falan da fotoğraf atarım.
Bu RAM Samsung marka değil yalniz kandırmışlar sizi anakartiniz nedir bozuk olma ihtimali var.
Samsung olmadığını nerden anladın knk arkımdan aldım ramiBu RAM Samsung marka değil yalniz kandırmışlar sizi anakartiniz nedir bozuk olma ihtimali var.
Samsung olmadığını nereden anladın kanka arkımdan aldım RAM'i.
Farkediyor mu kiÜzerine Samsung yazılan hiçbir RAM orijinal değil başka marka ustune etiket yapistiriyorlar.
Üzerine Samsung yazılan hiçbir RAM orijinal değil başka marka ustune etiket yapistiriyorlar.
Fark ediyor mu ki.
Arkım 2010yılından kalma ram diyoEvet basbaya etiket yaptırmışlar bunlar genelde hemen bozuluyor perfomansli olmuyor soğuk su öneririm Samsung RAM'i uzun yıllardır yapmıyor satmiyor da.
Ark'ım 2010YILIndan kalma RAM diyor.
Knk çalışşın da eski olması onemli değil nasıl çalıştıracam onu bilmiyorum arkadaşım işlemçi kotu 1066mhz destekliyo diyor bios surumu fln mı atmam lazımSamsung hiçbir zaman RAM satmadi bunlar kasa veya laptopta çıkartıp satıyorlar ve genelde bunlar aşırı eski bozulmaya birebir.
Kanka çalışın da eski olması onemli değil nasıl çalıştıracağım onu bilmiyorum arkadaşım işlemci kotu 1066MHz destekliyor diyor BIOS surumu falan mı atmam lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.