PC Takılıyor ve Donuyor

Benim de aynı soundan vardı 2 hdd kullanıyordum pc de donmalar oluyordu sonradan aklıma geldi diğer hddyi çıkardım şimdide ssd arıyorum eğer maddi durum düzelirse ssd alıcam SSD önemli

konu hortlatmak gibi oluyor ama benzer bir sorunum var konuda açtım forumda çözüm bulamadım. acaba siz yardımcı olabilir misiniz. @BilgisayarKurdu

hocam naptınız bendede aynı sıkıntı var

Sorunu çözebildin mi reis? Bende de aynısı var. RAM mi yükseltsem diye düşünüyorum.

Konuyu hortlatıyorum galiba ama bilgisayarımda buna benzer bir sorun var sistemim yaklaşık 20 dakika da bir 10-20 saniyelik takılmalar yaşıyor bu takılmaların sonucunda yanıt veriyor vermiyor döngüsüne girebiliyor ya da interneti kesiyor 2'sini de yapmazsa normal şekilde devam ediyor bilgisayarıma 256 GB Samsung SSD 860 EVO aldım zaten olan ondan sonra oldu 1 ay geçti donmalara başladı. HD Tune yaptığımda bad sector yoktu ama yapıp tekrar atarım sorun SSD deyse uygun bir zamanda garantiye yollarım not: Drıverlarım kurulu Windows 10 Hp 15-ra013nt celeron n3060 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Hp 15-ra013nt celeron n3060 notebook uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.

Sorunu SSD iadesi ve Samsung 860 Evo alarak çözdüm. Adata ya lanet okudum.
@BilgisayarKurdu na da çok teşekkür ettim.
Konuyla ilgilenen diğer arkadaşlara da çok teşekkürler.

Aynı problemleri ben de yaşıyorum SSD yi test ettiğimde okuma yazması resimdeki gibi, sağlık durumu ise %99 gösteriyor. Sizce sorun SSD de olabilir mi?

Dosya Ekleri

• test2.jpg
    235,5 KB · Görüntüleme: 93
Arkadaşlar konu çok hortlamış. Yaşanan sorunların sebepleri ve çözümleri eski mesajlarda var.
Ama bu sorunları çözmemde en çok yardımcı olan şeyler şunlar sizlerle paylaşayım;
1- HD Tune adlı uygulama. (Nedense diğerleri her şeyi çok iyi gösterirken o bir problem olduğu ile ilgili bana ilk ipucunu veren şeydi.)
2- Sorunları anlamak için donanımların oyunlarda ve uygulamalarda nelere etki ettiğini anlayacak bilgiyi edinmek.
3- Soruları sormadan önce eski mesajları hatta farklı farklı konuları okumak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…