PC temizlemek için hava kompresör önerisi

ateseren11

Hectopat
Arkadaşlar selam, PC temizlemek için kompresör bakıyorum. Var mı önerebileceğiniz çok pahalı olmayan bir ürün? Bir de kompresör ile temizlik yapmak kasaya zarar verir mi?

Arkadaşlar selam, PC temizlemek için kompresör bakıyorum. Var mı önerebileceğiniz çok pahalı olmayan bir ürün? Bir de kompresör ile temizlik yapmak kasaya zarar verir mi?
Hava basıncı önemli burada. Yüksek basınçlı bir tanesi ile fanların yaprakları kırılmıştı gördüm bunu. Piyasada elle tutulan larda öyle olmuyor alabilirsiniz çok yakın tutmadan iş görüyorlar.

Bu nasıldır arkadaşlar?
Hocam çok bir farkı yok bu tarz bulduğun yorumları iyi fiyatı uygun ürünü satın alabilirsin. Bilgisayarı temizlerken fanları sabitlemeyi dönmemesi gerektiğini unutmaman yeterli ayrıca çok fazla da yakından tutmamak iyi olur.

Tecrübem şu şekilde:
Robot işinde çalışırken, şirketin ciddi pnömatik hava kaynağını kullanırdım. Bir çok noktada el tabancalı hava vardı. İdeali bu bence.
Robot servisi veren bir arkadaşım (ve sokaklardaki telekom, elektrik vs. kabini temizleyenler) bele bağlanabilen profesyonel yahut yarı-profesyonel, hızı, çıkışı ayarlanabilir cihaz satın aldırmıştı. Bu da harika bir şey ama görece pahalı.
Eve hacimli kompresör hep aklımda ama hiç denemedim.
Buraya kadar, yukarıdaki imkanlara dost, tanıdık ile erişebilirseniz değerlendirin derim.
Minik kompresörler var ama inandırıcı gelmiyor.
Blower (üfleyici) tabir edilen bir tane ucuz mu ucuz, minik mi minik alet kullanıyorum, şikayetim yok, bu paraya bu köfte. Markası ve hatta modelinden emin değilim. Noname, fason ürün gibi bir şey: Lightning Power Electric Blower 650 W.
Son çare, lastik tamircilerine rica etmek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı