ateseren11
Hectopat
Arkadaşlar selam, PC temizlemek için kompresör bakıyorum. Var mı önerebileceğiniz çok pahalı olmayan bir ürün? Bir de kompresör ile temizlik yapmak kasaya zarar verir mi?

Hava basıncı önemli burada. Yüksek basınçlı bir tanesi ile fanların yaprakları kırılmıştı gördüm bunu. Piyasada elle tutulan larda öyle olmuyor alabilirsiniz çok yakın tutmadan iş görüyorlar.Arkadaşlar selam, PC temizlemek için kompresör bakıyorum. Var mı önerebileceğiniz çok pahalı olmayan bir ürün? Bir de kompresör ile temizlik yapmak kasaya zarar verir mi?
Önerebileceğiniz marka model var mı?Hava basıncı önemli burada. Yüksek basınçlı bir tanesi ile fanların yaprakları kırılmıştı gördüm bunu. Piyasada elle tutulan larda öyle olmuyor alabilirsiniz çok yakın tutmadan iş görüyorlar.

Hocam çok bir farkı yok bu tarz bulduğun yorumları iyi fiyatı uygun ürünü satın alabilirsin. Bilgisayarı temizlerken fanları sabitlemeyi dönmemesi gerektiğini unutmaman yeterli ayrıca çok fazla da yakından tutmamak iyi olur.Bu nasıldır arkadaşlar?
Lieber German Xhl-5000 16000rpm Hava Üfleme Makinesi Elektrikli Hava Üfleme Körüğü - Fiyatı, Yorumları
Lieber German Xhl-5000 16000rpm Hava Üfleme Makinesi Elektrikli Hava Üfleme Körüğü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.