PC Toplama İçin Hangi Siteler Güvenilirdir?

Hdhdb

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Teknobiyotik, İnventus, Sinerji, Eksen Bilgisayar, Vatan, Hepsiburada, Nova gibi PC parçası satan siteleri güvenilirlik ve fiyat açısından sıralar mısınız? Yakın zamanda PC toplayacağım yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar Teknobiyotik, İnventus, Sinerji, Eksen Bilgisayar, Vatan, Hepsiburada, Nova gibi PC parçası satan siteleri güvenilirlik ve fiyat açısından sıralar mısınız? Yakın zamanda PC toplayacağım yardımlarınızı bekliyorum.
Vatan bilgisayarı kesinlikle tavsiye etmem fakat sinerji ve nova iyidir bunlara ek olarak inventusada bakmalısın

Ben vatan bilgisayar den alıyorum. Tabi başka bir yerde almıyorum güvenli ve fiyat için bilgisayar topladiğinde indirim yapıyor zaten %1 tabi :D fazla yapar mi bilmiyorum

Şahsen Vatan hariç başka bir yere güvenmem azıcık araştırmam sonucu, sinerji olsun eksen olsun müşteri memnuniyetsizliği yaratmaktadırlar. Vatan gibi bir isim bir firma varken internet sitelerine güven olmaz.

Şahsen Vatan hariç başka bir yere güvenmem azıcık araştırmam sonucu, sinerji olsun eksen olsun müşteri memnuniyetsizliği yaratmaktadırlar. Vatan gibi bir isim bir firma varken internet sitelerine güven olmaz.

Senin gibi düşünüyorum çoğunluk önerse de mağdur olanlar var diğer sitelerden. Benim gibi korkak birisi de vatanı tercih eder o yüzden :) . Bu pylaşımda da vatanı önermiyorlar Ne yapalım ya bilgisayarı kendimiz mi üretsek

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı