PC Toplama İçin Hangi Siteler Güvenilirdir?

Evet hatırlıyorum kötü demiştim. :) Buradaki yorumumda da kötü demiştim. :) Vatanbilgisayar olsun, Teknosa olsun, MediaMarkt olsun bu firmalar yüksek fiyattan ürün satıyorlar ve ürünü satan personeller ürün hakkında tam donanıma sahip olmuyor ne yazık ki. Hatta vatanbilgisayarın internet sitesine girip bakın ürünlerde yanlış bilgilendirmeler her daim vardır. :) Bir diğer örnek 4000 liraya vatandan topladığın bir sistemi diğer teknoloji sitelerinden daha uygun fiyata topluyorsun.

Evet hatırlıyorum kötü demiştim. :) Buradaki yorumumda da kötü demiştim. :) Vatanbilgisayar olsun, Teknosa olsun, MediaMarkt olsun bu firmalar yüksek fiyattan ürün satıyorlar ve ürünü satan personeller ürün hakkında tam donanıma sahip olmuyor ne yazık ki. Hatta vatanbilgisayarın internet sitesine girip bakın ürünlerde yanlış bilgilendirmeler her daim vardır. :) Bir diğer örnek 4000 liraya vatandan topladığın bir sistemi diğer teknoloji sitelerinden daha uygun fiyata topluyorsun.

Sinerji fiyatları vatanla aynı. Teknobiyotik biraz daha uygun fakat ben bir korkağım. :d

Senin gibi düşünüyorum çoğunluk önerse de mağdur olanlar var diğer sitelerden. Benim gibi korkak birisi de vatanı tercih eder o yüzden :) . Bu pylaşımda da vatanı önermiyorlar Ne yapalım ya bilgisayarı kendimiz mi üretsek

Vatanın vereceği güvenceği onların verebileceğini sanmıyorum. Basitinden Kadıköy'de en kötü 5-6 tane vatan bayisi mevcut peki teknobiyotik o kadar geniş bir alana sahipmi ? Tabiki hayır. Aldığın parçanın herhangi bir sorun çıkarmasında "Yaa biz öyle vermemiştik." gibi bir cümlede duyacağımı sanmıyorum. Vatan bence iyidir.

Her çalışan aynı bilgilere sahip olacak diye bir şey yok. Bir kaç yere sorarak en iyi vatan bayisi nerde olduğunu öğrenebilirsin. Mesela Bahçelievlerde ki bayide gayet bilgili çalışanlar var. Sonra Akasya AVM'deki vatan bilgisayarda da bilgili çalışanlar mevcut.

Ben kendi sistemimi vatandan topladım herhangi bir indirime denk gelmeme rağmen internetteki sitelerle hemen hemen aynı fiyata geldi benim sana tavsiyem hem internetten fiyat al hemde vatandan sonra karşılaştır eğer arada fazla fark yoksa vatandan al çünkü ben müşteri hizmetleri açısından memmun kaldım bilgisayarı toplarken dönüştürücü almıştım çalışmamıştı 15 dk da iade alıp paramı verdiler eğer internetten alsaydım günlerce uğraşıcaktım yani anlicağın hiçte kötü değil vatan müşteri memmuniyeti ve fiyat açısından.

Bu korkaklıkla ilgili bir durum değil bence. Güvensizlik ve tecrübesizlik ile ilgili diye düşünüyorum. Ve sizin alacak olduğunuz bir üründe hata çıkma olasılığı varsa bunu vatandan da alsansız sizi bulacak, sinerjiden de , teknobiyotikten de. :) Kendimden örnek vereyim. 1 hafta önce alacak olduğum fare Mersin vatanbilgisayar'da 130 lira iken online bir mağazadan 90 liraya aldım ve ücretsiz kargo. :D Ki üründe bir arıza olduğunda hepsinin yönlendireceği ülke içindeki resmi teknik servisleri. :) Bu baştan aşağı tercih meselesi oluyor bir yerde. :)

Bu korkaklıkla ilgili bir durum değil bence. Güvensizlik ve tecrübesizlik ile ilgili diye düşünüyorum. Ve sizin alacak olduğunuz bir üründe hata çıkma olasılığı varsa bunu vatandan da alsansız sizi bulacak, sinerjiden de , teknobiyotikten de. :) Kendimden örnek vereyim. 1 hafta önce alacak olduğum fare Mersin vatanbilgisayar'da 130 lira iken online bir mağazadan 90 liraya aldım ve ücretsiz kargo. :D Ki üründe bir arıza olduğunda hepsinin yönlendireceği ülke içindeki resmi teknik servisleri. :) Bu baştan aşağı tercih meselesi oluyor bir yerde. :)

Yine burada technopatta denk geldiğim bir konuda, 2000 tl civarı sistem dizen arkadaşa düşük model 2 parça göndermişler. İletişime geçmeye çalışmış heryerden fakat her seferinde çalışıyoruz demişler adamdan düzeltmek için aldıkları ürünü bikaç ay yollamamışlardı. Şimdi noldu o arkadaş bilmiyorum ama yani böyle madur olacağım bi durum söz konusuysa... sıkıntı olur ya

Vatan bilgisayardan alışveriş yapan birçok kişiyle konuştum ve ürünleri sorunsuz gelmiş. Diğer sitelerden alanları araştırdım mağdur olanlar var. O nedenle kafam karışıyor pahalı ve güvenilir olan cazip geliyor

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı