PC Toplama İçin Hangi Siteler Güvenilirdir?

Amazon.de en uygun ve en güvenli firma. 45 euroya aldığım kulaklık bozuk çıktı ve video ile desteğe sorunu ilettiğim de anında yenisini hızlı kargo ile gönderdiler ve 2 günde yenisi elime ulaştı. Yurtdışı diye çekinmeyin amazon kadar güvenli bir firma sayılıdır. Ekran kartı, kasa, sıvı soğutma, işlemci gibi parçaları amazon dan aldım ve hepsi sorunsuz alışverişti. Ayrıca amazon.de 2 yıl kendisi garanti veriyor tüm ürünlere.

Amazon.de en uygun ve en güvenli firma. 45 euroya aldığım kulaklık bozuk çıktı ve video ile desteğe sorunu ilettiğim de anında yenisini hızlı kargo ile gönderdiler ve 2 günde yenisi elime ulaştı. Yurtdışı diye çekinmeyin amazon kadar güvenli bir firma sayılıdır. Ekran kartı, kasa, sıvı soğutma, işlemci gibi parçaları amazon dan aldım ve hepsi sorunsuz alışverişti. Ayrıca amazon.de 2 yıl kendisi garanti veriyor tüm ürünlere.

Almıyorum bilgisayar falan[emoji1][emoji1]

İnventus kadıköydeymiş bir ara uğrayacağım ve görüşlerimi buradan belirteceğim. Ödeme seçenekleride uygunsa alışverişimi oradan yapacağım.

İnventus , teknobiyotik benim alacağım işlemciyi satmamaktadırlar. Eğer ben işlemciyi vatandan alıp onları verdiğimde kabul ediyorlar ise oraya götürelim bakalım :)

vatan bilgisayarı tavsiye etmiyorum zira fiyatları pahalı diye düşünüyorum onun dışındakilerden arkadaşlarım sistem topladı bir şikayetleri olmadı.

İnventusda alacağım parçaların çoğunu bulamadım bulduklarımla bir karşılaştırma yaptım.

Ekran Kartı : MSI RX470 4GB GDDR5 256 BİT Vatan Fiyat: 1008TL İnventus Fiyat: 984 TL
Anakart : GIGABYTE B250M Vatan Fiyatı:437 TL İnventus Fiyat:431 TL
Ram: 2400 MHZ 8GB DDR4 Vatan Fiyatı: 270TL İnventus Fiyat: 293 TL

İnventus taksit imkanı ile fiyat 1800 TL'ye yakın
Vatan taksit imkanı ile 1716TL

Vatan bilgisayar taksitte ek ücret almamaktadırlar :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı