Selam arkadaşlar, PC toplamaya karar verdim İtopya GameGaraj Sinerji gibi sitelerde bileşen fiyatları biraz fazla ama Akakçe'den bakıp uygun olanları alabiliyorum. Bileşenleri alsam nerede kurulum yaptırabilirim vatan gibi yerlerde sistemi toplarlar mı mahalle bilgisayarcısına güvenmiyorum. İnternet sitesi var mıdır toplayan?
Selam arkadaşlar, PC toplamaya karar verdim İtopya GameGaraj Sinerji gibi sitelerde bileşen fiyatları biraz fazla ama Akakçe'den bakıp uygun olanları alabiliyorum. Bileşenleri alsam nerede kurulum yaptırabilirim vatan gibi yerlerde sistemi toplarlar mı mahalle bilgisayarcısına güvenmiyorum. İnternet sitesi var mıdır toplayan?
PC Toplama Sihirbazı ile uyumlu parçaları seçerek oyun, render, yapay zeka ve 3D modelleme bilgisayarları oluşturun. Ücretsiz profesyonel montaj ve stres testleri ile teslim edilir.
www.novabilgisayar.com
Yukarıda linkini paylaştığım site gayet iyi ve uzun zamandır açık olan bir site. İstediğiniz sistemi buraya da toplatabilirsiniz.
Bunun haricinde yaşadığınız yerde güvenilir bilgisayarcı veya kurumsal şirket var ise parçaları aldığınızda toplayabilirler. İşini hakkıyla yapan bütün bilgisayarcılara güvenebilirsiniz. Parça çalan, işten anlamayan kişilere asla güvenilmez.