PC toplama önerisi

Lacaw

Hectopat
Daha fazla  
PC toplamaya çalışıyorum. Ona göre bir şey alacağım. Hoparlör, klavye, ekran kartı, anakart, işlemci için yardım lazım. Hoparlör ve klavye 1000 geçmese iyi olur. Fiyatlarında ama klavye biraz geçebilir, sorun yok. 1300 falanda idare eder. İstediklerim şu; klavye ve hoparlör önerisi. Bir de ekran kartı anakart ve işlemcide hangi markalar daha iyi? AMD mi bakayım Intel mi? NVIDIA mı? Onlar.

Ekran kartı olarak oyunlarda performans almak istiyorsan sana NVIDIA öneririm bir de bütçen ne kadar söyleyebilirsen sana ona göre uyguna bir sistem verebilirim

Ekran kartı olarak oyunlarda performans almak istiyorsan sana NVIDIA öneririm bir de bütçen ne kadar söyleyebilirsen sana ona göre uyguna bir sistem verebilirim
Ekran kartı olarak performans istiyorsan NVIDIA öneririm tam olarak ne demek? AMD kartlarının bir performansının veya oyunlar için alınabilirliği yok mu demek istiyorsunuz? İnsanları düzgün yönlendirin, marka fan'ı olmayın.

Ekran kartı olarak performans istiyorsan NVIDIA öneririm tam olarak ne demek? AMD kartlarının bir performansının veya oyunlar için alınabilirliği yok mu demek istiyorsunuz? İnsanları düzgün yönlendirin, marka Fan'ı olmayın.

AMD de güzel markadır ben marka fanlığı yapmıyorum sizin için en iyi olanı söylüyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı