PC toplama simulasyon oyunu tavsiyesi

ramazan4242

Picopat
Daha fazla  
Merhaba PC toplama simulasyon oyunu arıyorum bir türlü bulamadaım yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem öz.

1-ASUS p5kplm-am SE.
2-Intel Pentium E6600.
3-ATI Radeon X 1650.
4-Kingston 1GB 600 MHz.
5-2 GB hı level 800MHz.
6-350W PSU.

Kanka yazdığım sistem öz benim bilgisayar parçaları.
He bende bu parçalar ile simulasyonda bilgisayar toplamak istiyorsunuz zannettim :D. O zaman size PC Building Simulator'u öneririm ama bilgisayarınızın kaldıracağından şüpheliyim. Ben Nvidia GT620M 1GB ile 20-30 fps alıyordum siz herhalde 10fps falan alırsınız.

He bende bu parçalar ile simulasyonda bilgisayar toplamak istiyorsunuz zannettim :D. O zaman size PC Building Simulator'u öneririm ama bilgisayarınızın kaldıracağından şüpheliyim. Ben NVIDIA GT620M 1GB ile 20-30 FPS alıyordum siz herhalde 10FPS falan alırsınız.

Bu oyun kaldırmaz ama emulator yükleyip PC toplama simulasyon oyunuları oynayabilirim ama yukrda bağsatihim sitem öz değişti Kingston RAM uyumsusluk yaptı yanı 2 GB RAM kladı sadece PC creator Pro - PC Building Simulator oynamak istiyorum bana emulator önerir misin?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı