PC Toplama

FerruhcanCalpan

Hectopat
Daha fazla  
Technopat ekibi bilgisayar toplamak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Instagram'da konuşmuştuk konu açın demiştiniz Recep Baltaş Bey.

aynen 1080 yada 1070 istiyorum ekran kartını zaten
Zaten elinizdeki bütçe ile süper bilgisayar toplanır. GTX1070 ve GTX1080 pazara girince GTX980Ti GTX980 GTX970 fiyat indirimine gider Nvidia.

Zaten elinizdeki bütçe ile süper bilgisayar toplanır. GTX1070 ve GTX1080 pazara girince GTX980Ti GTX980 GTX970 fiyat indirimine gider Nvidia.
Ewt youtube kanalı için topluyorum zaten sağlam birşey toplamam lazım Hem technopat ekibinin işine yarar videoya çekerler 1080 denemek için kanallarında

Ewt youtube kanalı için topluyorum zaten sağlam birşey toplamam lazım Hem technopat ekibinin işine yarar videoya çekerler 1080 denemek için kanallarında
Beklemeli olacaksın o zaman EVGA, Gigabyte ve diğer firmaların ürünleri ay sonuna gelmeyebilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı