PC toplamak için mağaza tavsiyesi

Kynsia

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Estudiante
Merhaba, öneri almak istediğim bir konu var. Sinerji'den bilgisayar toplayacaktım ama birçok yerde çok kötü yorum var. Hatta mağduriyetten blog açan insanlar var. Şu anda aklımda itopya var. Sizin tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bilgisayar toplarken sırasıyla İnventus, Sinerji ve İtopya'yla görüştüm. 3ü de evime yakın olduğundan direk mağazalara gittim. Tercihimi fiyata göre yaptım ve ufak farkla daha ucuz olan İtopya'dan topladım. Bir arkadaşım içinde geçen sene Sinerji'den topladım. İtopya'da da Sinerji'de de sorun yaşamadık. Ama şunu söyleyebilirim ki en çok İnventus'tan toplamak isterdim çünkü müşteriye karşı gayet saygılı ve güleryüzlüydüler. Diğer iki markada bunu göremedim. Özellikle İtopya'nın bazı çalışanlanları nerdeyse müşteriye "alıyosan al almıyosan git" diyecek hale gelmişler. Bunu hem ordan bilgisayar toplarken hem de ordan aldığım bir kulaklığın garanti sürecinde tecrübe ettim. İşleri maşallah çok iyi, Allah daha da çok versin ama bazı çalışan arkadaşlarda bunun rahatlığı olmamalı.

Aklıma ilk gelenler Vatan Bilgisayar, İnventus ve Hepsiburada.
Aklıma ilk gelenler Vatan Bilgisayar, İnventus ve Hepsiburada.

Kendim toplayamam o yüzden bu tip mağazalardan biri olmalı. Aklıma başka bir yöntem gelmiyor.

Ben bilgisayar toplarken sırasıyla İnventus, Sinerji ve İtopya'yla görüştüm. 3ü de evime yakın olduğundan direk mağazalara gittim. Tercihimi fiyata göre yaptım ve ufak farkla daha ucuz olan İtopya'dan topladım. Bir arkadaşım içinde geçen sene Sinerji'den topladım. İtopya'da da Sinerji'de de sorun yaşamadık. Ama şunu söyleyebilirim ki en çok İnventus'tan toplamak isterdim çünkü müşteriye karşı gayet saygılı ve güleryüzlüydüler. Diğer iki markada bunu göremedim. Özellikle İtopya'nın bazı çalışanlanları nerdeyse müşteriye "alıyosan al almıyosan git" diyecek hale gelmişler. Bunu hem ordan bilgisayar toplarken hem de ordan aldığım bir kulaklığın garanti sürecinde tecrübe ettim. İşleri maşallah çok iyi, Allah daha da çok versin ama bazı çalışan arkadaşlarda bunun rahatlığı olmamalı.

Inventus'un mağazası olduğunu bilmiyordum? itopya ve sinerji gibi her istediğimi bulabileceğim bir yer mi?

Exa ve Eksen'i de ekleyebilirim diğer firmalara ek olarak ama yinede İnventus bunlardan daha iyi yorumlar almış genel olarak.
Ayrıca mağazalar sitelerindeki ürünlerin neredeyse hepsini barındırıyorlar tabi kasa içi bileşenler için konuşuyorum.

Exa ve Eksen'i de ekleyebilirim diğer firmalara ek olarak ama yinede İnventus bunlardan daha iyi yorumlar almış genel olarak.
Ayrıca mağazalar sitelerindeki ürünlerin neredeyse hepsini barındırıyorlar tabi kasa içi bileşenler için konuşuyorum.

Teşekkürler. Kasa içi bileşenler benim için yeterli, kasayı da seçeriz elbet. Ama şuanlık düşündüğüm bu kasa ; Link

Teşekkürler. Kasa içi bileşenler benim için yeterli, kasayı da seçeriz elbet. Ama şuanlık düşündüğüm bu kasa ; Link
Kasa için bir şey diyemeyeceğim uzun zamandır piyasaya bakmıyorum. Eğer Sinerji'den alacaksanız herhangi bir şekilde ulaşıp mağazada ki stok durumunu sormanızı öneririm. Sinerji bazen mağaza stoğunu bazen eksik tutabiliyor.

İnventustan yaklaşık 10 sene önce toplamıştım hiç bir sıkıntım olmadı. Son kasamı 2 yıl önce Teknobiyotikten topladım fakat çok şükür Maşallah garantilik bir durum yaşamadığım için garanti süreci hakkında yorum yapamayacağım ama gönderilme süreci, paketleme gibi şeylerden memnun kaldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı