PC Toplarken Yaptığınız En Büyük Hata

Bilgisayar toplayamamak yaptığım en büyük hata sanırım

PC alman için PC bozman gerekmiyor. Kural 1 önce bilene sor. Yine senin ürünün satın alıyorsun ama öğrenmen için para harcayarak aldığın ürünü çöpe atıyorsun.
Bu yaptığı şu anda kazanç bile olduğunu düşünüyorsan yine hatalısın. Önce bilene sor. Para kolay kazanılmıyor. Öğrenmek para kazanmaktan daha kolaydır.

Benim de var öyle. Geçenlerde Recep Baltaş'a bir cevap yazmıştım forumdan. Hani DA sistemin tartışıldığı hatta olay büyümüştü vs. Recep Baltaş bana cevap verince kalbim durdu. Telefonu bir açtım 42 bildirim. Öldüm valla. Çok heyecanlanırım öyle şeylerden. Biraz da aritmi var ama alıştım. Bi ara bisiklet ile yokuş çıkarken kalp atışım antremansız çıktığım için 165 olmuştu.
Aslında o zaman forumları bilmiyordum. Pişmanım zaten böyle birşey olduğuna. Ekran kartım 9500gt idi.

Toplarken değil de ekran kartını sökerken yuvanın kilidini açmamışım. Kartı çektim kendime, sonrasında kilidi açmak için kartı tekrar oturtmaya çalışırken de hemen takamadım. Çok uğraştırmıştı.

Bir insan neden MediaMarkt'a bilgisayar toplatır?

Daha sonra i5 takarım diye 775 pin anakart almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…