BirForumcuKişi
Hectopat
Meraktan soruyorum, evdeyim YKS'ye hazırlanıyorum. Acaba böyle bilgisayar alıp toplayıp satmak mantıklı mıdır?
Meraktan soruyorum, evdeyim YKS'ye hazırlanıyorum. Acaba böyle bilgisayar alıp toplayıp satmak mantıklı mıdır?
Bilgisayardan anlamayan, Letgo gibi yerlerden çocukları sussun veya mutlu olsun diye ucuza aldığını zanneden insanlara satılıyor maalesef. Ucuza toplayıp pahalıya satıyorlar. Kısa vadede kazandırmaz fakat düzenli yaparsan kazanabilirsin.
Yok hocam ya ben öyle kimseyi dolandrmam sadece amacım toplayıp 100-200 kar etmek malum test kitapalrı cok pahalı korsan kitap da almak istemiyorum yazar ve yayınevinin hakkını yemmek için o yüzden düşündüm.
Size dilerseniz şöyle bir önerim var. Yalnızca alabiliyorsanız test kitapları alın. Konuları artık internetten de öğrenebilirsiniz. Çok güzel ücretsiz ulaşabileceğiniz, yalnızca YKS konularını içeren PDF'ler mevcut.
Para kazanmak istiyorsanız ve zamanınız varsa günlük işlere yönelebilirsiniz. Örneğin düğün ve organizasyon şirketleri günlük garson arıyorlar.
Bilgisayar parçalarının tamiri ile ilgili bilginiz yoksa hiç girmeyin.
Biliyorum hocam ama maalesef 18 yasından kucugum bir de ben bodrumda yasıyorum buralar turizm bölgesi oldugu için herkes 18 yas ve üstündeki kişilere iş veriyorlar o yüzden.
Yeterli bilgim var hocam zamanında bilgisayarcıda cıraklık yapmıstım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.