Neden ki? Ben sahibinden ve Letgo ya koymayı düşünüyorum.Çevrenin geniş olması şart.
Neden ki? Ben sahibinden ve Letgo ya koymayı düşünüyorum.Çevrenin geniş olması şart.
O zaman işlemcinizi değiştirin.Zaten G4560, 16GB RAM ve GTX 1050 li bir sistemim var. Parayı oyunlara ya da saçma şeylere harcamak yerine böyle birşey düşünüyorum. Parçaları genelde AliExpress ve Letgo dan almayı düşünüyorum.
12. Sınıf olduğum için pek oynamamaya çalışıyorum zaten para kasabilirsem daha iyi bir işlemci de alabilirim.O zaman işlemcinizi değiştirin.
Çevren genişse ürünleri cüzi fiyata alıp piyasadaki fiyatlara satarak güzel kar elde edebilirsin.Elimde yaklaşık 1000 TL bütçem var, ufaktan ticarete girmeyi düşünüyorum [emoji39] GTX 750Tİ ve E 5450 bir sistem toplayıp yaklaşık 1500 TL gibi bir fiyattan satmak sizce mantıklı mı? Yoksa hiç bulaşmasam mı?
Olmadı parçaları satarım hiç olmazsa arkadaşlara ucuza veririmBence hiç bulaşma. Alıcı bulamassın. İşler ters gidebilir. Elinde patlayabilir yani ve 1000Tl az para değil. 1 yaparsın 2 yaparsın ama 3.'cüyü bilemem. Bence uğraşma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.