PC üzerinden Twitch yayınları donuyor

Filtered Filth

Decapat
70 Mbit internet erişimim var fakat PC kullanırken Twitch'te 720P60FPS üzerini izleyemiyorum. İşin ilginç kısmı durum internetle alakalı değil çünkü mobil cihazımdan 1080p60FPS 5K bitrate bir yayını kesintisiz izleyebiliyorken PC'de donma sorunuyla karşılaşıyorum sürekli.
Windows 10 Pro kullanıyorum. Tüm yazılım ve donanım sürücülerim, BIOS'um, tarayıcılarım güncel. İnternete CAT6 ethernet kablosuyla bağlıyım.
Sistemim: Ryzen 5 1600 AF - RX570 4 GB - 16 GB 3200MHz
Denediğim çözümler: Bahsini geçtiğim tüm Update'ler, farklı tarayıcılar, tarayıcı çerezlerini temizleme, bağlantı kontrolleri.
Başka ne yapabilirim bilmiyorum. Yardım lütfen.

Sadece Twitch'de mi oluyor ? Mesela Youtube de 4K video açsanız donma olmuyor mu?
Sürekli Twitch izleyen birisiyim ve 60 Mbit internetim var. Donması çok garip geldi bana, umarım sorunu çözersiniz.
Youtube'dan 4K canlı yayın izlerken bile bir sorun olmuyor. Yukarıda belirttiğim gibi Twitch mobil uygulamasında da bir sorunum yok. Sadece PC üzerinde Twitch platformunda sıkıntı yaşıyorum. Açıkçası aklım durdu, sorunun ne olabileceği hakkında fikrim kalmadı. Deneyebileceğim başka bir şey kaldıysa fikrinizi paylaşın lütfen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı