Discord PC uygulaması açılmıyor

SadıkCanCome

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
1767908614161.png

Tarayıcıdan giriyorum ama ben uygulamadanda giriyordum 3 5 ay önce. Şimdi girmiyor.
Resimde görünenler bir kısmı. DNS mi değiştirmedim, GoodbyeDPI mı kurmadım, Güvenlik duvarlarını mı kapatmadım, özelliklere girip ayarlarını mı yapmadım, neler neler.
CMD'den Ipconfig /flushdns... Netsh winsock reset... Winget upgrade --all... Vs vb kodlar mı yazmadım. Her yerde aradım sorunumu çözen yok. Olan olursa bir gün ulaşabilirler mi bana? Sanırım PC'den PC'ye değişiyor. Bazılarında bu uygulamalardan 1 tanesini yaptığımızda sorun düzeliyor ama benim gibi zor PC'si olanlar zorlanıyor anlaşılan.
AMD Ryzen 5 5500 3.60 GHz.
64 Bit.
Windows 10 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2636828

Tarayıcıdan giriyorum ama ben uygulamadanda giriyordum 3 5 ay önce. Şimdi girmiyor.
Resimde görünenler bir kısmı. DNS mi değiştirmedim, GoodbyeDPI mı kurmadım, güvenlik duvarlarını mı kapatmadım, özelliklere girip ayarlarını mı yapmadım, neler neler.
CMD'den Ipconfig /flushdns... Netsh winsock reset... Winget upgrade --all... Vs vb kodlar mı yazmadım. Her yerde aradım sorunumu çözen yok. Olan olursa bir gün ulaşabilirler mi bana? Sanırım PC'den PC'ye değişiyor. Bazılarında bu uygulamalardan 1 tanesini yaptığımızda sorun düzeliyor ama benim gibi zor PC'si olanlar zorlanıyor anlaşılan.
AMD Ryzen 5 5500 3.60 GHz.
64 Bit.
Windows 10 Pro.

Hocam internet sağlayıcınız nedir ve DPI klasöründen hangisini çalıştırıyorsunuz?

Terminal (Powershell) yönetici olarak açıp şu komutun çıktısını gösterir misin?

Kod:
Get-CimInstance Win32_Process -Filter "Name='goodbyedpi.exe'" | Select-Object -ExpandProperty CommandLine
yönetici olarak çalıştırdım . komutu yazdım ama herhangi bir çıktı veya birşey yazmadı .

hocam aynı sorun bendede oldu öncelike goodbye dpi siliyorsun ve tekrar yüklüyorsun kuruyorsun sonra kurduktan sonra hiç bir şey açma fotoğraftaki yere git ve bu kodları yaz sonra tekrar dene açılcak %100

Dosya Ekleri

• görsel_2026-01-09_021032722.png
    görsel_2026-01-09_021032722.png
    16,3 KB · Görüntüleme: 16
hocam aynı sorun bendede oldu öncelike goodbye dpi siliyorsun ve tekrar yüklüyorsun kuruyorsun sonra kurduktan sonra hiç bir şey açma fotoğraftaki yere git ve bu kodları yaz sonra tekrar dene açılcak %100
kanka bunu da denedim. şuan powershellde arkadaşın verdiği hata kodu neden çıkmadı . DPI çalışıyor görünüp çalışmıyor ona takıldım . zaten DPI silip . teknopat kanalından tekrar DPI önerdiği yerden yüklediğimi yapıp DNS en kabul edilebilir Dns yapmıştım . O adımlardan geçtim yani. saol aslında DPI silmeyede gerek yoktu . Hİzmetten kaldır yeter. BEn abarttım :D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı