Çözüldü WhatsApp PC uygulamasında mikrofon işe yaramıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

chevre

Decapat
Daha fazla  
WhatsApp'ta sesli mesaj gönderemiyorum ama mikrofon testi bölümü sorunsuz çalışıyor. Sadece arkadaşlarıma ya da kendime sesli mesaj yollarken çalışmıyor kulaklık: HyperX Cloud Core 4P4F2AA.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Başlat > Ayarlar > Sistem > Ses
Giriş bölmesinde HyperX mikrofon seçili mi kontrol et.
Aşağıda "Gelişmiş ses ayarları > Aygıt özellikleri"ne girip mikrofon seviyesini %100 yap.
Denetim Masası > Ses > Kayıt sekmesi > HyperX mikrofon sağ tık > "Varsayılan yap" ve "Varsayılan iletişim aygıtı yap"
Bunlarda olmazsa Whatsapp uygulamasını silip yeniden kur.
Başlat > Ayarlar > Sistem > Ses
Giriş bölmesinde HyperX mikrofon seçili mi kontrol et.
Aşağıda "Gelişmiş ses ayarları > Aygıt özellikleri"ne girip mikrofon seviyesini %100 yap.
Denetim Masası > Ses > Kayıt sekmesi > HyperX mikrofon sağ tık > "Varsayılan yap" ve "Varsayılan iletişim aygıtı yap"
Bunlarda olmazsa Whatsapp uygulamasını silip yeniden kur.

Çözüm
Ben çözdüm arkadaşlar bir başka arkadaştan aldığım öneri belki ileride başkaları için lazım olur:
Evden birini arayın PC wp üzerinden Saat'in orada ses e sağ tıklayıp ses düzeyi karıştırıcısı açın sonra wp seçip giriş çıkış aygıtı olarak kulaklığınızı seçin.

Ben çözdüm arkadaşlar bir başka arkadaştan aldığım öneri belki ileride başkaları için lazım olur:
Evden birini arayın PC wp üzerinden Saat'in orada ses e sağ tıklayıp ses düzeyi karıştırıcısı açın sonra wp seçip giriş çıkış aygıtı olarak kulaklığınızı seçin.
Ben de aynı şeyi söylemiştim hocam zaten :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı