PC uyumlu gamepad önerisi

Ne olursa olsun o gamepad 1000 TL’yi hakketmiyor hocam. Gidip o paraya o gamepadi alıyoruz, gel gör ki arkasında kocaman pil yuvası var. Ek olarak ağır ve kaygan. Bağlantı problemini tam olarla bilmiyorum ama kullananların çoğu böyle söylüyor. Yanlışım varsa affola.

Ayrıca ikinci el gamepad alınmaz, hiç bir gamepadin analog ömrü uzun değil. Özellikle FIFA oyuncularına zor dayanır. Sonra garantiyle aylarca uğraşırsınız.
Temiz bulunursa alınır neden alınmasın. Az kullanılmış var piyasada. Analog ömürleri az fakat Xbox’da hafife alınacak bir üretici değil.

Benim elime oturduğu için ben fazla sorun yaşamıyorum, senelerdir Logitech gamepad kullanıyorum, FIFA oyuncusuyum. F310 kronik sakat bir gamepad ama F710 kaliteli - hatasız. Dediğin gibi eli ince olanlar için problem olabilir uzun kullanımda ve evet ağır. Bütçe çıkıyorsa MSI alınır, çıkmıyorsa F710 iyidir. Ama kesinlikle gamepadde sıfır alınması taraftarıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…