PC varken neden konsol?

Konu tamamen konsolları eziklemek için açılmış boş beleş bir konu.

Konu sahibinin tartışma için değil de sırf her argümanın sonuna ": D " şeyini eklemesini izledik adam PC'yi övmek için heryolu deniyor TikTok'taki tech sayfaları gibi.

Epic de çok sorun yaşayabiliyorsunuz geçen gün Watch Dogs 2 indirdim oyunu açamadım mesela

Epic de çok sorun yaşayabiliyorsunuz geçen gün Watch Dogs 2 indirdim oyunu açamadım mesela
Ubisoft; Uplay'den indirip, oynamanıza izin veriyor hocam. Bende Epic'ten aldım ama Uplay'den bitirdim.

Ne alaka ego, ben burda olanları konuşuyorum. 4060 Ti ile PS5 performansını rahat geçersin. Hadi diyelim 4070 olsun, 2.el diye bir kavram var. Çok daha ucuza rahat toplarsın. Üstüne her oyuna deli gibi para bayılacağına o para ile ekipman bile alırsın.

Konu tamamen konsolları eziklemek için açılmış boş beleş bir konu.
Düşüncelerimizi tartıştığımız bir konu. Bi kudurma mı sezdim ?

Evet ya artık arada çok uçuk farklar olmadıkça Epic'ten alışveriş yapmıyorum tek kullanım amacım Fortnite.

Kardeşim sen zekimisin? 4060 Ti diyorsun 2. el olsa bile 2. el 4060 Ti'lar çok mu ucuz gene işin sonunda PS5'in 2-3 katı kadar fiyat etiketi çıkıyor şakasınız siz vallahi.

Konsol almak biraz zengin işi Türkiye'de. Ben alsam hem daha konforlu hem de çoğu oyunun PS'ye erken çıkması yüzünden alırım. Kötü yanları ise yama/modlama gibi şeyleri yok, korsan yok, PC'ye göre oyunlar çok sınırlı. Say say bitmez. Sadece hikayeli oyunlar için iyi. PC + PS5 alırsın keyfine bakarsın. Ama sadece PS almak çok mantıksız.

Kardeşim sen zekimisin? 4060 Ti diyorsun 2. el olsa bile 2. el 4060 Ti'lar çok mu ucuz gene işin sonunda PS5'in 2-3 katı kadar fiyat etiketi çıkıyor şakasınız siz vallahi.

Bu konuda katılıyorum hocam 4060 Ti Intel i514400F 6 ay önce 50k ya aldım tam 2 katı
Ekipmanları saymıyorum.

Hocam zevk ve tercih meselesi.Bir şey diyemeyiz bu konu üzerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…