PC varken neden konsol?

• Konuyu başlatan arif0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 66
  • Görüntüleme 1.032
Kaplıyorda PS5 Pro'nun verdiği performansı laptop da alabilmek için herhalde bir 100k ya laptop almak lazım gibi duruyor.
Sony oyunu olmadığı sürece PS5 ikilisi okadar güçlü değil. Biraz politikacılık gibi oluyor ama Final Fantasy 7 Rebirth hala en iyi örnek.
RTX 4060 büyük ihtimalle daha iyi grafik sunar PS5'ten. PS5'te zaten RTX 2080 kıvamındaydı sanırım.

Bu duyduğum en saçma cevap: D

Bu alan mevzusuna neden bu kadar takılıyor ki insanlar: D
Hadi yahu 60cm metre daha büyük kasam olamazz.
Ayrıyeten alan kaplama diyorsan mini PC'ler var PS5 gücünden fazla.

Mini PC'ler nasıl PS5 gücünden fazla? Dostum 1000 mesajın var şu forumda ama bunu diyerek kendini rezil ediyorsun konuyu tartışma için değil de psleri ezmek açmıssın için gösteriyorsun ": D" yazmayı bırak bir de.

Kaplıyorda PS5 Pro'nun verdiği performansı laptop da alabilmek için herhalde bir 100k ya laptop almak lazım gibi duruyor.
Tamam ama PS5 Pro'nun veya düz PS5'in verdiği performansı almak için o dizüstü fiyatı ne kadar sence? + kasalı bilgisayarlardan bahsediyordum ben yazdığım şeyde.
Evet dizüstü pahalı ama konsoldaki oyun fiyatları da az değil. Ayrıca konsol kadar akıcı olmasa da bilgisayarda tabi ki talebi karşılıyor.

Mini PC'ler nasıl PS5 gücünden fazla? Dostum 1000 mesajın var şu forumda ama bunu diyerek kendini rezil ediyorsun konuyu tartışma için değil de psleri ezmek açmıssın için gösteriyorsun ": D" yazmayı bırak bir de.

GTA 6 tek bir oyun.

PlayStation'a çıkan her AAA oyun 3500-4000 TL bunları ilk günden alacak maddi durumumuz var mı?

Varsa 4K PC toplamak uzun vadede daha mantıklı.

Evet dizüstü pahalı ama konsoldaki oyun fiyatları da az değil. Ayrıca konsol kadar akıcı olmasa da bilgisayarda tabii ki talebi karşılıyor.

Bilgisayardaki oyunlar çok mu ucuz hocam? PS Store zaten her zaman indirim yapabiliyor PS için + PS Plus üyeligi gibi avantajları saymıyorum bile tabii korsan işine giriyorsan orasını bilmem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı