PC varken PS4 alınmalı mı?

Çalıştığım dönemde akşam işten eve gelip arkama yaslanıp PS4 oynarken aldığım keyif başkaydı.
PS Now çıkardı şimdi de Sony. Ps4 almayıp bilgisayar üzerinden orada bulunan exclasive tarzı oyunları oynamak sizce mantıklı mı? Ve PS4 alırsam 1-2 sene sonra çok zarar eder miyim satmak istesem?
PS Now ülkemizde geçerli değil. Zaten PS Now genellikle PS3 oyunları barındırıyor. PS4 ikinci alınır, sıfır tavsiye etmem.

PS Now u yeni duydum güzel bir şey ama TR de kullanan var mı acaba nasıl çalışıyor? İşe yaradığını bilsem hemen alacağım.

Pcde olan oyunlar için boşuna ps4 e para vermene değmez. Bir adet Xbox controller alırsın konsol gibi oynarsın fakat Sony özel oyunlar için almak istiyor isen almalısın. Farkında olmalısın Sony özel oyunları almaya başladığın zaman PS4e harcadığın para kadar da oyunlara harcayacaksın sonuçta. Masrafını toplamda ps4x2 olarak düşün.

1500 TL civarında temiz 1 yıl garantili cihazlar var. Onlar aklımı karıştırıyor. PS4’te PES ve FİFA’dan ziyade amacım Sony için özel çıkan oyunlar. Last of Us vb. tarzdaki oyunlar.

Elimde Logitech f710 var zaten eskiden kalma hala kullanıyorum. Pc’yi 3 gün önce TV’ye bağladım ve büyük ekranda oynamak daha çok hoşuma gitti. Amaç Sony için özel oyunlar ama o konuda PSN kardeşliği var diye biliyorum.

PS4 Slim 1TB 1.5 yıl garantisi var. 1500 TL fiyat uygun mu acaba? Eğer uygunda alıcam çünkü sırf Exc. oyunları için.

1600 TL’den düştü aşağıya. Başka inmez gibime geliyor. Sıfırları zaten internette 1800 TL civarında satılıyor.

Alinir. Su ana kadar sadece PS ozel oyunlari aldim. Diger oyunlardan cok daha kaliteliler. Inan bana. 2. el temiz cihazlardan birini gozunuze kestirip alin. Oyunlari ise kardeslik, takas, 2. el ile cok ucuza getirebilirsiniz. Mesela ben 40 liraya 2. el (kacinci el emin degilim ama ben 2. el diyeyim) UC4 aldim, 50 liraya sattim oynadiktan sonra. Hem oyunu oynayip ustune 10 lira kar ettim.
Bu arada PC'ye kol baglayinca Uncharted 4 oynanmiyor arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…