PC varken PS5 almak mantıklı mı?

nrywq4

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba, RX 6600, R5 5600'lü bir sistemim var neredeyse her oyunu oynuyorum ancak PS5 kafama takıldı bu aralar. TLOU 2 ve GTA 6 için alma gibi bir hayalim var,2.elden bakıyorum PS5'e 15k civarında daha sonra memnun kalmazsam bu cihazı zarar etmeden satabilir miyim? Hem PC hem PS5 olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum, PS5 kullanan arkadaşlarım alma PC upgrade yap diyorlar ama bana konforu cazip geliyor. RDR2, Spider-Man 1, TLOU 1 gibi oyunları oynadım, geriye güzel oyun kaldı mı onu merak ediyorum.

Merhaba, RX 6600, R5 5600'lü bir sistemim var neredeyse her oyunu oynuyorum ancak PS5 kafama takıldı bu aralar. TLOU 2 ve GTA 6 için alma gibi bir hayalim var,2.elden bakıyorum PS5'e 15k civarında daha sonra memnun kalmazsam bu cihazı zarar etmeden satabilir miyim? Hem PC hem PS5 olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum, PS5 kullanan arkadaşlarım alma PC upgrade yap diyorlar ama bana konforu cazip geliyor. RDR2, Spider-Man 1, TLOU 1 gibi oyunları oynadım, geriye güzel oyun kaldı mı onu merak ediyorum.
bence o paraya pc nizi geliştirirseniz daha iyi olur 2k oynama fırsatınız olabilir benim şahsi fikrim

Last of Us 2 PC'ye gelecek zaten nisan ayında. GTA 6 da direkt PC'ye gelebilir artık sektörün büyük kısmı PC oldu. Hikayeli oyun oynayan biriyseniz de 6600 güçsüz kalıyor artık değiştirilebilinir.

Son düzenleyen: Moderatör:
TLOU 2 şu anda ön satışta nisanda PC'ye geliyor. GTA 6'da elinde sonunda gelecek ama hemen deneyimleyim dersen alınabilir öbür şekilde PC varken PS5 bana gereksiz geliyor.

Bence mantıksız, PS5 ile GTA6 oynama durumuna gelirsekte düşük grafiklerde 30fps gibi bir deneyim sunacağını düşünüyorum, değmez.

Oyunların PC'ye gelmesini beklemek aşırı sıkıcı. Bir de optimizasyon sıkıntıları falan insanın başına dert. İmkanı olanın alması iyi olur.

Her ikisine de sahibim. PS5 Pro oled 4k tv ve 7600x 4070ti superli 2k monitörlü sistemim var. Konsolun verdiği rahatlık dualsensenin kullanımı olsun ps daha keyifli. Performans olarak tabiki pc daha önde. Hanigisini istediğin tamamen senle alakalı, hafta içi işten sonra spora git gel 9-9.30 gibi pc ye oturasım gelmiyor fakat ps5 pro da uzanarak oynayabiliyorsun. Ya da hafta sonu bir ba1-5 online gireyim dersen pc, yine tr yamalı game pass üzerinden oyun oynayayım dersen tartışmasız pc. Optimizasyon olarakta hiç bir pc oyunu ps da ki kadar düzgün olmuyor.

Bütçe varsa ps5 pro alın, yoksa pc nizi yükseltin. GTA 6 için düz ps5 slim alınmaz. 30 FPS de oynamak istemeyeceksinizdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı