RTX 3060 Ti PC varken PS5 almak mantıklı mı?

17 bine sıfır kapalı kutu PS5 alacağım bence gayet makul ne olursa olsun tabii ben çift kol alacağım için 19 bin vs. oluyor. Hayatımda hiç PS oynamadım o yüzden merak ediyorum. Ben Oculus Quest 3 almıştım ama onu heves için aldığımı oynadıktan sonra fark ettim. Umarım bunda da öyle olmaz olsa da bence çok zarara satamam.

O zaman kapalı kutu yerine ikinci el tavsiye ederim. 17 bine yurt dışından getireceğiniz konsol zaten garantisiz olacak. İkinci elde garantisi bitmiş cihazlarla aynı kefeye konacak. Bu aralar diskli sürümün piyasası 14 bin lira civarında diye biliyorum.
14'e alıp birkaç aya sıkılınca en kötü 13'e hemen alıcı bulursunuz diye tahmin ediyorum.
PS çok farklı bir cihaz değil. İçinde rx 6700 civarı ekran kartı, Ryzen 2700 civarı işlemcisi bulunan bir PC gibi oyun çalıştıran bir makine sadece.

Son düzenleme:
17 bine sıfır kapalı kutu PS5 alacağım bence gayet makul ne olursa olsun tabii ben çift kol alacağım için 19 bin vs. oluyor. Hayatımda hiç PS oynamadım o yüzden merak ediyorum. Ben Oculus Quest 3 almıştım ama onu heves için aldığımı oynadıktan sonra fark ettim. Umarım bunda da öyle olmaz olsa da bence çok zarara satamam.

Dediğim gibi böyle şeylerde beklemekten sıkıldım. O çıkacak bu çıkacak biraz bekle şu kadar bekle gibi şeyler daraltmaya başladı beni. Ben 4000 serisi bir PC alacaktım ama bu karar 3-4 ay sonra 5000 serisini bekleme kararına dönüştü yoruldum artık. Ne oluyorsa olsun kafası oldum artık.

Valla ben bu 3060 Ti sistem ile Spider-Man oynamayı denedim ayar düşürdüm çok fazla kastığı için. Büyük ihtimal işlemcimden dolayı.
Siz bilirsiniz hocam. Almak istiyorsanız ve alıp mutlu olacaksanız alın tabii ki. Sizin mutluluğunuzdan önemli değil hiçbir şey.

Ben bu konuyu araştırmayı ilk Reddit'te başladım oradaki kişilerin %90'ı iyi bir kombinasyon olduğunu söylemiş sebeplerini açıklayarak. Bakalım ne olacak ama özel oyunları oynamadan satmam o kesin 😀

Ben bu konuyu araştırmayı ilk Reddit'te başladım oradaki kişilerin %90'ı iyi bir kombinasyon olduğunu söylemiş sebeplerini açıklayarak. Bakalım ne olacak ama özel oyunları oynamadan satmam o kesin 😀
Gerçekten merak ettim. Bir elin parmakları kadar kalan ps5 özel oyunu dışında ne gibi sebepler sayabilmişler acaba?

Gerçekten merak ettim. Bir elin parmakları kadar kalan PS5 özel oyunu dışında ne gibi sebepler sayabilmişler acaba?

Çoğunluğu konforlu olduğunu farklı bir hissiyatı olduğunu PS5 alınca PC'den artık soğudunu daha optimizasyonlu olduğunu istediğin zaman yatarak oynayabildiğini tak çalıştır diye olduğunu PC ile PS5'in aynı evde gerekli olduğunu TV da oynanmasının çok keyifli olduğunu zaten hayata bir kere geldiğimizi ve evimizde olması gerektiği söyleyen insanlar vardı tabii ben hiçbirini bilmiyorum deneyimlemediğim için :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı