PC ve PS4 grafikleri ne kadar farklı?

• Konuyu başlatan Kleith
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 798
O halide PS4 almayı kafaya koyduysanız alın. Çevrende PS4 kullanan bir tanıdığın varsa PSN kardeşliği yapar, PlayStation Store indirimlerinde oyun alırsınız.

DVD ile nereye kadar gideceksiniz ? Bu hataya düşmeyin 4 sene önce PS4 aldım ve oyunsuz kaldım, liseden iki arkadaşım aldılar ve oyunsuz kaldılar. Hele ki Bu son zamdan sonra oyun alamamak zaten kaçınılmaz.
4 sene önce PlayStation fiyatları oyunsuz kalınacak kadar pahalı değildi. Özellikle PSN kardeşliği ile birlikte oldukça hesaplı oluyordu.

DVD ile nereye kadar gideceksiniz ? Bu hataya düşmeyin 4 sene önce PS4 aldım ve oyunsuz kaldım, liseden iki arkadaşım aldılar ve oyunsuz kaldılar. Bu son zamdan sonra oyun alamamak kaçınılmaz.
Hocam eski oyunlar hala uygun. Siz 4 yıldır PS4 kütüphanesinden oynuyorsunuz. Ben sıfırdan başlıycam. PS Plus ayda 2 oyun veriyor. Daha geçen ay Fall Guys verdi örneğin. Nasıl oyunsuz kalabilirsiniz?
O halide PS4 almayı kafaya koyduysanız alın. Çevrende PS4 kullanan bir tanıdığın varsa PSN kardeşliği yapar, PlayStation Store indirimlerinde oyun alırsınız.
Sadece argüman çürütüyorum elimden geldiğince ki yeni fikirler çıksın. Grafik en çok kafamı kurcalayandı.

Hocam eski oyunlar hala uygun. Siz 4 yıldır PS4 kütüphanesinden oynuyorsunuz. Ben sıfırdan başlıycam. PS Plus ayda 2 oyun veriyor. Daha geçen ay Fall Guys verdi örneğin. Nasıl oyunsuz kalabilirsiniz?
Kafaya koyduysanız alın, eski oyunları tabikide ucuza bulabilirsiniz. Ama bilmeniz gereken bir şey var ki bu PS ve sürekli yeni oyun alma isteğiniz gelecek. Yine de siz bilirsiniz.

RDR2 hariç o oyunların hepsini 5500 XT 8 GB ile ultra ayarlarda oynadım rahatlıkla. Bu videolarda mesela 1080P en yüksek ayarlar ile PS4 karşılaştırmaları var bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sırf bir gow için kendinizi sınırlandırmayın bence bekleyin bu gidişle tüm ps özel oyunları yavaş yavaş tüm platformlara çıkar gibi duruyor.

PlayStation'da oyun oynarken grafiklerden rahatsız olmazsın, özellikle God of War gibi özel oyunlarda çok yüksek kalite alırsın.
Sırf bir GoW için kendinizi sınırlandırmayın bence bekleyin bu gidişle tüm PS özel oyunları yavaş yavaş tüm platformlara çıkar gibi duruyor.
Santa Monica ve Naughty Dog oyunları biraz zor. Bir de tüm platformlar sözü biraz talihsiz olmuş, sanırım Windows diyecektiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı