PC vs Laptop vs PS5

BarışBskn

Decapat
Herkese selamlar sorum basit. 15 yıllık masaüstü Gaming PC kullanıcısıyım. Daha önce PS1 ve PS2'ye sahip oldum. Siz değerli dostlarımdan fikir almak isterim. PC mi sattım 3 ay oldu. PC de sürekli sorun yaşamaktan sıkılmış ve hevesi kırılmış biri bu 3 oyun aracından hangisini almalı sizce. Benim tek isteğim oyun oynamak. Yakında evleneceğim 1 sene kadar var. Ancak oyun oynamak sıkıntı değil. Kız arkadaşım da gamer. Kısacası bana en az sorun yaşatacak oyun aracı hangisi olur. Ya da şöyle söyleyim bu 3 oyun aracının galibi kim sizce. Hangisinin devri bitmez uzun süre. Teşekkür ederim herkese. Sıkılmam önemli değil mantıklı olanı söyleseniz yeterli.

Hocam PC de ne gibi sorunlar yaşadınız yakında evlenecekseniz eşinizde oyuncuysa tavsiyem PS5 tir.

Ya da eşinizle birlikte 2 PC yapsanız da hoş olur.

PC en mantıklısı bence. İlla konsol olacaksa Xbox derim fakat yeni bir PC'de herhangi bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Bütçenizi belirtirseniz güzel bir PC önerebilirim.

Yakında evleneceksiniz ve eğer eşin oyun oynamaya karşıt değilse ona futbol oyunu, dövüş oyunu veya iki kişilik oyunları öğretebilirsin. Bilgisayar alırsan eşinden ayrı kalırsın laptop alırsan eşinle film izleyebilirsin ama televizyon neye duruyor film izlenecekse. Benim tercihim Ps5 olurdu ama oyun fiyatlarını ve eşinizin oyuna olan bakış açısını göze alarak karar vermeniz daha doğru.

Oyun için konsol, diğer işler için PC. Ben hep bu pencereden baktım olaya.

Hocam sadece kol alması yeter PC'den de oynayabilir.

Bir masaüstü bir laptop yapın. Birlikte değişmeli oynarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…