Arkadaşlar geçenlerde böyle bir konu açmıştım ancak cezalı olduğum için cevap yazamamıştım. Konuya dönücek olursak PS4'lerde filan bir çip varmış bunu kırdırınca
orjinal oyun almaya gerek kalmıyormuş. Ancak kırdırınca garanti dışı kalıyormuş ve bunun haricindede korsan oyun kullanmak PS4'e çok zarar veriyormuş ne kadar doğru
bilemem. Zaten oturduğum mahallede PS3 cafe var ben orayla konuştum alınca bana orjinal oyunları yükliyecek. Call Of Duty oynuyamıyorum PS3'de diyenler olmuşki
ben PS3 hayatta oynayamazdım ama bi arkadaşımla cafe'de 3-4 saat oynadık GTA V - PES13 vs çok zevkliydi. Günlük işlerimide gören bir bilgisayar'ım var zaten.
PS4 için oyunlara para vermeme gerek kalmıyacak eğer cafe'nin sahibi sözünde durursa tabi. Son bir şey daha PS4'ün çipini kırdırırsam kötü yapmış olurmuyum?
Daha PS4 çıkmadı, ne çipiyimiş, kırdırmasıymış?? Korsan falan alırsan zaten konsolun zevki kaçar. Online oyunlar süper oluyor. Günlük kullanım için PC varsa evde al tabi PS4. Çok şuka, Next Gen grafiklerle oyunlar gelecek
Güldürdün akşam akşam, o zaman bilgisayar diye birşey neden var?
PS3 uyumlu klavyeler var, konsol falan var ama mouse var mı bilmiyorum. Ha ayrıca, senin PS alıp klavye ve mouse ile oynama isteğinin nedenini de hiç bilmiyorum.
Piyasaya bile daha çıkmamış bir konsol hakkında, çok detaylı sorular soruyorsun PS4, resmi ağızla açıklandı 6-7 sene götürecekmiş tabi bu PS5 çıkmamış hali, yine çıktıktan sonra şuan PS3 olduğu gibi 2-3 sene daha gider.
PS3 te EagleEye ile Mouse+Keyboard kullanabiliyorsun..PS4 te öyle bir converter çıkması çok uzun zaman alır.Tahminimce Sony çıkarmazsa ki çıkarmaz.Mouse ve klavye ile oynayamazsın