PC vs PS4 Pro

Ali54

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce hangisi?

Bahsettiğin PC'nin özelliklerine göre değişir. 1500 TL'lik bir sistem ile PS4'ü karşılaştırıyorsan PS4 derim.
3000-3500 TL üstü sistemlerde ise PC derim. Biraz da kişiden kişiye değişecek bir sorudur. Kimi konsol oyuncusudur, konsolu asla değişmez. Kimi de PC oyuncusudur, PC olsun, taştan olsun der.

Eğer oyun için soruyorsan bilmeni isterim ki Playstation 4 bir oyun makinesi. PC ile karşılaştıracaksan çift 980 ti takmak gerek ki Playstation gücüne eşitlensin. Ayrıca kişiden kişiye göre değişir. Kimi konsolcudur kimi bilgisayarcı.

PC ile karşılaştıracaksan çift 980 ti takmak gerek ki Playstation gücüne eşitlensin.
Tamam tamam, inandım inandım tamam hehe

@PabIo Escobar buyur PS4 Pro özellikleri :
CPU: x86-64 AMD "Jaguar", 8 çekirdek
GPU: 1,84 TFLOPS, AMD Radeon™ tabanlı grafik motoru
Bellek: 8 GB GDDR5
Kesinlikle PS4 Pro Çift 980Ti'dan daha güçlü.

Çift 980 Tİ Dalga mı geçiyorsun hocam... 2500 TL civarı sistemler konsollarla eşit sayılır. Upscale 4K'yı gerçek 4K zannediyorsunuz hala.

Çift 980 Tİ Dalga mı geçiyorsun hocam... 2500 TL civarı sistemler konsollarla eşit sayılır. Upscale 4K'yı gerçek 4K zannediyorsunuz hala.
2500 de değil 1800 TL civarı.
Ekran kartı HD 7770 diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…