PC vs PS4

AyRıN MeN

Kilopat
Evet baya bayat bir konu biliyorum. Ama bu dolar kuru ile yeni yorumlar olmalı sizce 5000 TL altı bir bütçe ne yapmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4 uygun fiyatlı ancak gerek oyunları gerekse hesap açma işleri falan düşünüldüğünde fiyat bakımından ve kullanılabilirlikte PC daha iyi.
-Bence-

İkisinin de zevki farklı. Ben konsolda oyun oynayamıyorum mesela. Klavye ve farenin zevkini vermiyor. PS Plus ne kadar karlı, tartışılır. Ayrıca PC daha özgür bir dünya. Bütçe fazla ise kesinlikle PC, fakat 1500 TL civarı ise düşünülebilir. Bu benim görüşüm.

Doları baz alırsak bence PS4. 6 Ay önce PS4 almıştım ve pişman değilim çocuğu oyunu normal fiyatına aldım ve herkesin bildiği PS PLUS üyeliği almamız lazım online oynamak için ama ben 6 aydır yeni üyelik açıp ondan 14 günlük deneme sürümü satın alıyorum. Bilmeyenler için PS4'e eklenen hesapların herhangi birinde PS PLUS varya bütün hesaplarda var oluyor.

Özetle bence PS4 alınabilir.

PC Oyunları da çok ucuz sayılmaz.

Bakınız; PS4 için WWI - PC için WWI
Oyun daha yeni çıktı. Ve 40 lira PC'de daha ucuz. PC platformlarında Steam yaz indirimleri gibi çok avantajlı kampanyalar var. PC'de oyunlar zaman geçtikçe ucuzluyor. PS'de yine nazaran daha az ucuzluyor. Biraz genelleme yapalım.

Oyun daha yeni çıktı. Ve 40 lira PC'de daha ucuz. PC platformlarında Steam yaz indirimleri gibi çok avantajlı kampanyalar var. PC'de oyunlar zaman geçtikçe ucuzluyor. PS'de yine nazaran daha az ucuzluyor. Biraz genelleme yapalım.
Bir oyuna 300+ üstü para verecek insan, 40 TL gibi bir değeri de verebilir diye düşünüyorum. Ama dediğiniz gibi indirimler, kampanyalar daha fazla.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı