PC Wi-Fi Adaptörü Wi-Fi Ağını Görmüyor

kackxx

Centipat
Katılım
27 Haziran 2019
Mesajlar
4
Bilgisayarım için USB Wi-Fi adaptörü kullanıyorum ve bugün sanırım elektrik kesintisi sonrası bir anda her zaman kullandığım Wi-Fi ağını görmemeye başladı. Telefonumun ağı görmesine rağmen PC ile o ağı artık göremiyorum. Bu konuda önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum, iyi günler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O USB girişine taktığınız diğer cihazlar çalışıyor mu bir deneyin. Girişte sıkıntı yoksa USB adaptörü başka bilgisayarda deneyin. O da sağlamsa kendi bilgisayarınızda denetim masası - aygıt yöneticisine girin ve ağ bağdaştırıcısına bakın, ünlem işareti vs var mı? önce wifi driver'ının kullandığınız Windows'a uyumlu sürümünü indirip yine ağ bağdaştırıcısında sürücüyü kaldır deyip sonra indirmiş olduğunuz driver'ı kurabilirsiniz.
 
O USB girişine taktığınız diğer cihazlar çalışıyor mu bir deneyin. Girişte sıkıntı yoksa USB adaptörü başka bilgisayarda deneyin. O da sağlamsa kendi bilgisayarınızda Denetim Masası - aygıt yöneticisine girin ve ağ bağdaştırıcısına bakın, ünlem işareti vs var mı? Önce Wi-Fi driver'ının kullandığınız Windows'a uyumlu sürümünü indirip yine ağ bağdaştırıcısında sürücüyü kaldır deyip sonra indirmiş olduğunuz Driver'ı kurabilirsiniz.

Aynı problemi ben yaşıyorum şu anda, aygıt yöneticisinde görünüyor problem yo PC'ye göre alet çalışıyor fakat hiçbir Wi-Fi'yı görmüyor. Pdanet üzerinden bağlantı yapmak zorunda kaldım ve resmen internet hızı açısından acı çekiyorum var mı bunun bir çözümü?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı