PC Wi-Fi adaptörünü görmüyor

Çatapatkerim

Hectopat
Makaleler
1
Sorunun anakartımın Wi-Fi özelliğinin bulunamamasından kaynaklandığından öğrensem de doğru yola emin adımlarla gitmek istiyorum. Bu sorunu öğrendiğim de Wi-Fi adaptörü almamı söylediler. Ben de ASUS'un N10 nano USB'sini aldım. Kafamı kurcalayan bir şey oldu. Kullanma kılavuzunda ASUS'un Wi-Fi oluşturup girebileceğimi gösteriyordu. Şimdi aldığım adaptörünün driverlarını yüklesem Wi-Fi bağlanabilecek miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus'un Wifi adaptörlerini bazen Windows otomatik tanımıyor. N14 için onu yaşadım. İçinden çıkan disk ile kurulum yaptığınızda sorun çözülüyor. Sürücüleri yükledikten sonra sorunsuzca kablosuz bağlanabilirsiniz.

Aygıt yöneticisine girdiğinizde soru işaretli bir alan var mı? Eğer yoksa Ağ bağdaştırıcıları altında aldığınız ürünü görebiliyor musunuz?

Eylem > donanim değişikliklerini tara dediğinizde bir değişiklik olmuyorsa aldığınız ürünün sürücüsünü kurup tekrar deneyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı