PC yavaşlayacak takıntısı

Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarla ilgili takintilarim var, mesela sunun gibi. Az once telefonu PC'ye bagladim. Onde 3 USB giris vardi 1.ciye taktim dosya atim dedim yanit vermiyor dedi sonra cektim 2. girise taktim yine aynisi oldu. Sonra 3.girise taktim bu sefer oldu ve benim aklimda şoyle bir takinti olustu. PC cok yavaslayacak, performans kaybedecek. FPS yerlerde surunecek gibi. Nasıl kurtulurum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani her bilgisayar zamanla performans kaybeder ama o kadar hızlı ve gözle görülür bir FPS düşüşü olacağını sanmıyorum. Eskisine göre çok yavaşlama olursa bu da sistemin ağırlaşmasından yüklenen uygulamaların çokluğundan kaynaklanabilir. Ve o USB olayı da %60 telefon ve kabloyla ilgilidir. O kadar kafana takma yani.

Yani her bilgisayar zamanla performans kaybeder ama o kadar hızlı ve gözle görülür bir FPS düşüşü olacağını sanmıyorum. Eskisine göre çok yavaşlama olursa bu da sistemin ağırlaşmasından yüklenen uygulamaların çokluğundan kaynaklanabilir. Ve o USB olayı da %60 telefon ve kabloyla ilgilidir. O kadar kafana takma yani.

Sağ ol.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı