Bende bir James Donkey ss var. Vallahi aynı sorun var. Açılışta direkt 100% oluyor kullanımı. Disk programları hata da göstermiyor. Tuhaf bir iş. Belki formatla düzeltebilir. Bilmiyorum.
Sağlık testi büyük ihtimalle sorunsuz çıkar. Aynısını yaşadım.
Dizin oluşturmayı ve SysMain kapatma rahatlatacaktır. Ancak sistem içinde kararsızlık varsa buna sebep olan etken yazılımsal veya donanımsal tespit edilmeli.
Dizin oluşturmayı ve SysMain kapatma rahatlatacaktır. Ancak sistem içinde kararsızlık varsa buna sebep olan etken yazılımsal veya donanımsal tespit edi
Dizin oluşturmayı ve SysMain kapatma rahatlatacaktır. Ancak sistem içinde kararsızlık varsa buna sebep olan etken yazılımsal veya donanımsal tespit edilmeli.
Az önce sdd min bozuk olup olmadığıyla ilgi bir test yaptım sonuçlar temiz çıktı acaba sorun başka bir şeyde ola bilir mi bide belirtmeyi unuttum bu hatanın yanında mavi ekran hatası sorunuda yaşıyorum genelde günde bir kez oluyor bunların hepsi 10 gün önce başladı bundan önce sadece aldığım ilk günlerde olmuştu driverları kurmuştum 1 yada 2 hafta daha olmuştu sonra böyle şeyler olmuyordu ardan 8 yada 7 ay geçti tekrar takılmalar oldu acaba windowsun yapmış olduğu güncellemeler mi bunu tetikledi