Mesela AVG'de trojan olduğunu gösteriyordu ama onu silmek için ücret istiyordu. Ben de Malwarebytes indirmiştim. 14 gün sonra gerçek zamanlı koruma için premium gerekiyordu. Defender'ın yetmeyeceğini düşündüğümden böyle bir yola başvurdum.
Mesela AVG'de trojan olduğunu gösteriyordu ama onu silmek için ücret istiyordu. Ben de Malwarebytes indirmiştim. 14 gün sonra gerçek zamanlı koruma için premium gerekiyordu. Defender'ın yetmeyeceğini düşündüğümden böyle bir yola başvurdum.
Hocam bende böyle gözüküyor. Seninki gibi gözükmesi için illa satın mı almam gerek. Yoksa ne yapmalıyım?
edit. Yanlış programı indirmişim galiba. Diğerini deniyorum şu anda.
2. edit. Şu anda başarlılı oldu. Teşekkür ederim konuya cevap veren herkese. 30 günlük premium deniyorum. Umarım sonrasında çok fazla satın almaya zorlamaz. Tekrardan teşekkürler.
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on any device's resources. The only free antivirus that you'll ever need!
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
www.kaspersky.com.tr
Avast!/AVG satın almaya zorluyor, aksi takdirde önerirdim, başarılı yazılımlar.