Eset kötü ya. Kullandım uzun süre. Sevmedim ama. Teşekkürler..Ben eset kullanıyorum ama hangi versyon unuttum açmadığım için çok rahat bi sıkıntı görmedim
Hocam dediğiniz program Kaspersky Security Cloud – Free mi yoksa başka bir programları mı?Siz kaspersky kullanın. Sisteminiz kaldırır ve çok fazla yormaz sisteminizi.
Şu anda bu linkten indiriyorum hocam. Acaba ne farkı var security cloud ile?Buradan indirdim.Kaspersky Antivirüs Programı - Ücretsiz Deneme Sürümü | Kaspersky
Kaspersky Anti-Virus sizi en yeni virüs, kötü amaçlı yazılım, casus yazılım, Truva Atı ve diğer tehditlere karşı korur. 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü indirin.www.kaspersky.com.tr
Şu anda bu linkten indiriyorum hocam. Acaba ne farkı var Security Cloud ile?

Kaspersky, SSD var ise hiç yormuyor, yoksa da YouTube'da durdururken bir saniye gecikme oluyor.İşe yarayan, mümkünse satın almaya zorlamayan, PC'yi gerçek zamanlı tarayan ve yormayan bir virüs programı varsa sevinirim. İyi sabahlar.
Windows Defender'ın tamamen koruduğuna inanmıyorum. Bilgisayarı çok yoruyor. Ondan böyle bir program arayışına girdim.
250GB Sata ssd var içinde bilgisayarımın. Yüklüyorum şu anda.Kaspersky, SSD var ise hiç yormuyor, yoksa da YouTube'da durdururken bir saniye gecikme oluyor.
Ben çok memnunum, hayırlı olsun.250GB Sata ssd var içinde bilgisayarımın. Yüklüyorum şu anda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.