PC zorlamayan antivirüs programı önerisi

Marchempas

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 gün önce Windows Defender'i kapattım arka planda sürekli gereksiz dosya taraması yapıyordu ve RAM'ı ciddi derecede kullanıyordu (1-1, 5GB civarı) şu an kapalı ama ek bir anti virüse ihtiyaç duyduğumu düşünüyorum.
Sistemi zorlamayan ve arka planda çalışmadan sadece otomatik manuel tarama yapabileceğimiz bir program var mıdır?
Şimdiden herkese teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky Free kullanabilirsiniz.

Dalga mı geçiyorsun dostum?

Öncelikle Türkçe'yi düzgün kullanmanı istiyorum senden, konuya gelirsek hayır dalga geçmiyorum Windows Defender gayet iyi bir av ama senin gibi PC kullanmayı bilmeyenlere göre değil tabii ki PC kullanmayı bilenlere göre Defender fazlasıyla iyi. Önerim Defender'i yeniden açmandır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Türkçe'yi düzgün kullanmanı istiyorum senden, konuya gelirsek hayır dalga geçmiyorum Windows Defender gayet iyi bir av ama senin gibi PC kullanmayı bilmeyenlere göre değil tabii ki PC kullanmayı bilenlere göre Defender fazlasıyla iyi. Önerim Defender'i yeniden açmandır.
Boş boş konuşma kardeşim Defender kullanmasını nasıl bilemeyebilirim? Yazımda Defender'dan başka bir program önerin diyorum bak "Defender değil" sen dalga geçer gibi Defender yazıyorsun ha konuşmasına gelirsek tamam türkçeyi düzgün konuşuruz bende senden. Ahmakca yazı yazmamanı istiyorum anlatabildim mi paşam hadi bak işine.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı