PC'de anlık takılmalar

Makaleler
4
Yer
İstanbul-KKTC
Az önce PC'yi açtım, klavye sapıttı, ICUE'ya girdim bir şey yok, ışıkları farklı gösteriyordu, mouse ile sağ tık yapınca 50 satır gülücük koyuyordu, "t" harfine basınca bir şeyler yazıp aratıyordu, çok değişik bir durumdu, ilk defa karşılaştım, daha önce duymamıştım da, reset attım düzeldi şimdi, sebebi ne olabilir? 😁

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce PC'yi açtım, klavye sapıttı, ICUE'ya girdim bir şey yok, ışıkları farklı gösteriyordu, mouse ile sağ tık yapınca 50 satır gülücük koyuyordu, "t" harfine basınca bir şeyler yazıp aratıyordu, çok değişik bir durumdu, ilk defa karşılaştım, daha önce duymamıştım da, reset attım düzeldi şimdi, sebebi ne olabilir? 😁
Keylogger veya virüs . 2 side değilse anlık bir güç dengesizliği

Windows tuşun takılı kalmış olabilir mi? Başıma gelmişti. Rastgele yerlere giriyordu.

Bana da oluyor sağ tık yapamıyorum bazen logolar titriyor vb. 2 tane AV ve MB kullanıyorum virüs yemiş olabilir miyim bilemem. Sistemi yeniden başlatıyorum düzeliyor. Anlam veremedim açıkcası. Benze bir durum mu sizinkisiyle? Ayrıca bilgisayarınız bile mi gülücük ''😁'' koyuyor arkadaş.

Windows tuşun takılı kalmış olabilir mi? Başıma gelmişti. Rastgele yerlere giriyordu.
Onu da denedim, klavyede 2 tane Windows tuşu var, ikisine de basıyordum, algılamıyordu. 😁
Virüs bulamazsan, güç ile sıkıntı var. Klavye basınca bir şeyler ters gidiyor demişsin, başka klavye de aynı mı?
Başka klavye ile denemedim. 😁
Bana da oluyor sağ tık yapamıyorum bazen logolar titriyor vb. 2 tane AV ve MB kullanıyorum virüs yemiş olabilir miyim bilemem. Sistemi yeniden başlatıyorum düzeliyor. Anlam veremedim açıkcası. Benze bir durum mu sizinkisiyle? Ayrıca bilgisayarınız bile mi gülücük ''😁'' koyuyor arkadaş.
Valla şimdiye kadar Kaspersky kullanma gereği duymadım ama galiba artık kullanacağım. Ben de anlamadım, demek o da gülmeyi seviyor, kerataya bak sen. 😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı