Eski tip bağlantılı (adını hatırlayamadım, kasanın arkasındaki mavi ve mor portlar) klavye ile bağlayıp deneyebilir misin? Bazı anakartlar, Windows yüklenirken FastBoot özelliği ile USB'leri çalıştırmıyor.
Ayrıca bu sorununu çözmezse Shift basılı halde bilgisayarı Yeniden Başlat'a tıkla, ardından Gelişmiş Seçenekler ve UEFI Donanım Yazılımı ayarları sekmesini göreceksin. Ona bastıktan sonra bilgisayar yeniden direkt BIOS'a girmiş halde açılacaktı
Eski tip bağlantılı (adını hatırlayamadım, kasanın arkasındaki mavi ve mor portlar) klavye ile bağlayıp deneyebilir misin? Bazı anakartlar, Windows yüklenirken FastBoot özelliği ile USB'leri çalıştırmıyor.
Ayrıca bu sorununu çözmezse Shift basılı halde bilgisayarı Yeniden Başlat'a tıkla, ardından Gelişmiş Seçenekler ve UEFI Donanım Yazılımı ayarları sekmesini göreceksin. Ona bastıktan sonra bilgisayar yeniden direkt BIOS'a girmiş halde açılacaktır.
Çok garip. Bilgisayarı mecburen BIOS'a sokucaz o zaman. BIOS pilini çıkarıp takar mısın? Zorunlu olarak BIOS'a gönderecektir seni.Hocam klavye ve mouse çalışıyor ama F2 veya del tuşuna bastığım zaman ekran BIOS'a bağlanmadan kapanıyor, kasa çalışmaya devam ediyor. Ayrıca 2. paragrafta dediğinizi denediğimde yeniden başlarken yine ekran gidiyor.
Bir de şunu sorayım masaüstü mü dizüstü mü bilgisayar? Eğer masaüstü ise on-board ile bağlar mısın monitörünü? O şekilde bas BIOS tuşlarına. Bazen GPU'yu geç açıyor. PEG ve IGD olayı vardı MSI bir anakart kullanmıştım baya canımı sıkmıştı bu sorun.Hocam klavye ve mouse çalışıyor ama F2 veya del tuşuna bastığım zaman ekran BIOS'a bağlanmadan kapanıyor, kasa çalışmaya devam ediyor. Ayrıca 2. paragrafta dediğinizi denediğimde yeniden başlarken yine ekran gidiyor.
Çok garip. Bilgisayarı mecburen BIOS'a sokucaz o zaman. BIOS pilini çıkarıp takar mısın? Zorunlu olarak BIOS'a gönderecektir seni.
Bir de şunu sorayım masaüstü mü dizüstü mü bilgisayar? Eğer masaüstü ise on-board ile bağlar mısın monitörünü? O şekilde bas BIOS tuşlarına. Bazen GPU'yu geç açıyor. PEG ve IGD olayı vardı MSI bir anakart kullanmıştım bayağı canımı sıkmıştı bu sorun.
Anakart modeli nedir? Monitöre hangi kablo ile bağlı sistem?
Evet dediğim anakart bağlantısı. Büyük ihtimalle o sorunu çözecek. GPU ile başlamıyor bilgisayar.Bilgisayar masaüstü. Onboard dediğiniz anakart bağlantısı ise HDMI kablosu olmadığından deneyemiyorum. Şu an kasa çalıştığı halde masaüstüne de gelemiyorum. Ayrıca BIOS pilini de çıkarıp taktım sonuç aynı. Ekran kartı ve RAM'leri de çıkarıp taktım.
Evet dediğim anakart bağlantısı. Büyük ihtimalle o sorunu çözecek. GPU ile başlamıyor bilgisayar.
Çözüm diyemem ancak aklıma en son gelen bu. Herhangi bir arıza olması muhtemel değil zaten sorunsuz kullanıyorum diyorsun... On-board bağlantıda o ekranı göreceğine eminim ama.Çözüm HDMI vb. bir ara kablo bulup anakart ile monitör bağlantısını yapıp BIOS'a girmek mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.